Louis Vuitton και Nicolas Ghesquière: η φημολογία γύρω τους οργιάζει

Louis Vuitton και Nicolas Ghesquière: η φημολογία γύρω τους οργιάζει

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Nicolas Ghesquière θα αναλάβει χρέη creative director στον οίκο Louis Vuitton.

 

Όταν ακόμη η είδηση πως ο Marc Jacobs θα εγκαταλείψει τα ηνία του Louis Vuitton ήταν φήμη τα στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του είχαν αρχίσει. Από τότε το όνομα του Nicolas Ghesquière, πρώην creative director του maison Balenciaga, ήταν το επικρατέστερο.

Με το που ανακοινώθηκε, λοιπόν, επίσημα πως ο Jacobs άφησε τον Louis Vuitton πριν περίπου δέκα ημέρες η φημολογία φούντωσε με το όνομα του Nicolas Ghesquière και πάλι να ακούγεται περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου. Χθες η φημολογία πέρασε σε άλλο επίπεδο με τα site να επαναλαμβάνουν το ένα μετά το άλλο την είδηση ότι ο Ghesquière επιβεβαιώθηκε πως αναλαμβάνει τον Louis Vuitton. Το νέο έκανε το γύρο του κόσμου και στο twitter με πλήθος fashion κόσμου να το αναπαράγει.

Εν τέλει, ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Marc Jacobs. Ίσως τελικά είναι ο Ghesquière ο διάδοχος του Jacobs, ίσως πάλι όχι.

Διαβάστε επίσης:

Louis Vuitton: ένα σκηνικό ρετροσπεκτίβα της ιστορίας του γαλλικού οίκου