AXDW: Τα shows των Apostolos Mitropoulos και Underground

AXDW: Τα shows των Apostolos Mitropoulos και Underground

Όσα είδαμε στο catwalk

Το βράδυ της Παρασκευής, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, είδαμε τα πολυαναμενόμενα shows των Apostolos Mitropoulos και Underground, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014- δύο εντελώς διαφορετικές συλλογές, με κοινές αναφορές που έχουν, ήδη, γίνει αντικείμενο συζήτησης των fashionistas.

Underground
Ένα σέξι twist στο κλασικό, grechian chic look παρουσίασε το brand, με μία συλλογή που ισορροπεί άψογα ανάμεσα στην αυστηρότητα και την ρευστή σιλουέτα των αρχαιοελληνικών ντραπέ. Γεωμετρικά prints, ριχτά, πλισέ φορέματα και basic χρώματα, κλασικοί συμβολισμοί και άψογο styling κυριάρχησαν στην παρουσίαση της συλλογής.

Apostolos Mitropoulos for Underground
Πιστός στο σέξι, λίγο extravagant ύφος του παρέμεινε ο Έλληνας σχεδιαστής, με τα έντονα, πολύχρωμα prints του να κλέβουν την παράσταση. Ρούχα εκκεντρικά, έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί αλλά και η αγαπημένη «Minnie in heels» σε black & white συνδυασμούς, είναι η πρόταση του χαρισματικού Απόστολου Μητρόπουλου για τη νέα σεζόν. Ριχτά, maxi φορέματα, λεπτομέρειες από ενδιαφέροντα ντραπαρίσματα και σέξι στοιχεία κυριάρχησαν, σε μία συλλογή με κομμάτια που φοριούνται από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα:
Backstage beauty: Στα shows Underground και Apostolos Mitropoulos
Μάκης Τσέλιος: Tι παρουσίασε στην 14η AXDW; Backstage & catwalk report