Lena Dunham: ήρθε η ώρα για ένα εξώφυλλο στη Vogue;

Lena Dunham: ήρθε η ώρα για ένα εξώφυλλο στη Vogue;

Η Anna Wintour θέλει η εικοσιεπτάχρονη Dunham της υπερεπιτυχημένης σειράς «Girls» να πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue.

 

Μας είναι περίεργο να φανταστούμε την Anna Wintour να θέλει κάποια να πρωταγωνιστήσει στη Vogue και εκείνη ακόμη να το σκέφτεται αλλά αυτό φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση της Lena Dunham. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue ετοιμάζει ένα private dinner με την Lena Dunham καλεσμένη με σκοπό να την πείσει να φιγουράρει στην αμερικανική Βίβλο της Μόδας.

Φυσικά και για την Anna αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, καθώς σπάνια έχουμε δει μια γυναίκα με τον σωματότυπο της Lena (δεν είναι size zero) μόνη της στο εξώφυλλο της Vogue, όμως, έχει να κερδίσει πολλά. Η Dunham που έχει ήδη φιγουράρει στα Rolling Stones, Marie Claire και Interview έχει τεράστια απήχηση στο νεανικό κοινό μετά την μεγάλη επιτυχία του «Girls» (ο τρίτος κύκλος του κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου) και η Wintour ευελπιστεί βάζοντας την στο εξώφυλλο να το προσεγγίσει.

Βέβαια, η Lena από την άλλη δεν είναι εντελώς άγνωστη με το περιβάλλον της Vogue καθώς συνόδευσε τον Hamish Bowles στο Met Gala ενώ τώρα δουλεύει πάνω στην τηλεοπτική προσαρμογή του «All Dressed Up And Everywhere To Go», που αναφέρεται στη ζωή της ογδοντάχρονης personal shopper του Bergdorf Goodman, Betty Halbreich, οπότε σίγουρα θα έχουν πολλά να συζητήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία στη μόδα: κατάφερε και έκλεψε 905 τσάντες

Mariacarla Boscono: η παγωμένη βασίλισσα της κινεζικής Vogue