Isabel Marant for H&M: Το λαμπερό πάρτι στο Παρίσι

Isabel Marant for H&M: Το λαμπερό πάρτι στο Παρίσι

Το Queen βρέθηκε στο λανσάρισμα της συλλογής, στην Πόλη του Φωτός

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι, στο Tennis Club de Paris, γιόρτασαν τα H&M το λανσάρισμα της σειράς που σχεδίασε για το αγαπημένο σουηδικό brand η Isabel Marant.

Ο χώρος του event ήταν ειδικά διαμορφωμένος ώστε να θυμίζει μία hip γειτονιά της γαλλικής πρωτεύουσας, πιστή στο streetstyle πνεύμα της σειράς, του label της σχεδιάστριας αλλά και της φιλοσοφίας των H&M. Έτσι, στον μοναδικά διαμορφωμένο χώρο είδαμε πιτσαρίες, ένα παρισινό μπακάλικο (με πραγματικά προϊόντα μέσα και έξω), καταστήματα αναμνηστικών, μία κρεπερί, έναν πάγκο με φαλάφελ, το εντυπωσιακό, κεντρικό μπαρ, το οποίο έπαιξε και τον ρόλο σκηνής, όταν ήρθε η στιγμή της παρουσίασης, εστιατόρια και πινακίδες, με έντονους, neon φωτισμούς που παρέπεμπαν στην ζωή του Παρισιού της δεκαετία του '90, όταν η Isabel Marant έκανε τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας. «Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή με τρόπο που να φαίνεται αληθινός και ανεπίσημος, όχι με μια θεαματική εκδήλωση στο κόκκινο χαλί: έτσι βλέπω τη δουλειά μου. Σχεδιάζω για όλους και εμπνέομαι συνεχώς από τον κόσμο που βλέπω γύρω μου, γι' αυτό μου φαινόταν φυσικό να έχω για φόντο της εκδήλωσης ένα αστικό σκηνικό. Και έπρεπε να είναι το Παρίσι, γιατί η πόλη είναι μέρος του DNA μου», δήλωσε η Isabel Marant.

Η στιγμή της παρουσίασης ήταν μοναδική αφού περιελάμβανε βίντεο που προβάλλονταν στους τοίχους του χώρου, φωτογραφίες και τις μουσικές από τις live εμφανίσεις των , Grandmaster Melle Mel και Rappers Delight, πρώην μέλη των Sugarhill Gang. Στον χώρο υπήρξε ένα ειδικά διαμορφωμένο pop- up shop, με τα κομμάτια της συλλογής, για τους καλεσμένους. Τα μοντέλα, φορώντας μερικά από τα χαρακτηριστικότερα σχέδια της καριέρας της Marant, όπως αυτή τα επανερμήνευσε για τα H&M, συμμετείχαν στο πάρτι, αφού ανέβηκαν στο μπαρ και χόρεψαν, με τις μοναδικές δημιουργίες της σειράς.

Διαβάστε ακόμα:
Queen αποκλειστικό: Το showroom των Isabel Marant for H&M στο Παρίσι
Isabel Marant for H&M: περισσότερες φωτογραφίες αποκαλύφθηκαν
Μια πρώτη ματιά στην Isabel Marant για την H&M καμπάνια