Isabel Marant for H&M: Οι διάσημοι στο λανσάρισμα της συλλογής

Isabel Marant for H&M: Οι διάσημοι στο λανσάρισμα της συλλογής

Ποιους είδαμε στο λαμπερό event στο Παρίσι;

Βρεθήκαμε, μαζί με τους λάτρεις των δημιουργιών της παριζιάνας σχεδιάστριας, στο εντυπωσιακό event για το λανσάρισμα της σειράς και, εκτός από τα ρούχα, που ερωτευτήκαμε, εντυπωσιαστήκαμε και από το πλήθος των celebrities που παραβρέθηκαν στο πάρτι και φωτογραφήθηκαν με τα fashion κομμάτια της συλλογής.

Λίγο πριν την κυκλοφορία των Isabel Marant for H&M που θα ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, οι διάσημοι καλεσμένοι του event πόζαραν με τα fashion items της συλλογής. «Νομίζω ότι είναι πραγματικά υπέροχο όταν μια υψηλού επιπέδου σχεδιάστρια πραγματοποιεί μια συνεργασία όπως αυτή, και κάνει τα σχέδιά της εύκολα προσβάσιμα σε όλους. Τα κομμάτια είναι φοβερά - και περιζήτητα. Ξέρω πολλούς που θα περιμένουν στην ουρά την 14η Νοεμβρίου, είναι συναρπαστικό», είπε η January Jones, μεταξύ των παρευρισκόμενων του event.

Στον χώρο, που θύμιζε έντονα κινηματογραφικό σκηνικό, βρέθηκε και η Freida Pinto, η οποία δήλωσε «Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία της Η&Μ στην οποία έχω παρευρεθεί. Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να γίνονται συνεργασίες με σχεδιαστές τους οποίους τα νεαρά κορίτσια έχουν ως πρότυπα, αλλά επίσης και για τα κορίτσια σαν εμένα που αγαπούν να ψωνίζουν στα H&M - να δημιουργείται μόδα που δεν είναι μόνο όμορφη και αριστοκρατική αλλά και οικονομικά προσιτή», ενώ την χαρά και την ικανοποιήσει της εξέφρασε και η καλλιτεχνική σύμβουλος στην H&M, Margareta van den Bosch, λέγοντας: «Αυτός ο εορτασμός στο δρόμο ήταν ο τέλειος τρόπος να λανσαριστεί μια συλλογή που ξεχειλίζει από την ενέργεια του cool παρισινού στυλ. Απέπνεε αισιοδοξία και αυθεντικότητα: αντανακλούσε το ταλέντο της Isabel Marant στο εκλεπτυσμένο και μποέμικο ύφος. Θεωρώ ότι η συλλογή για τις γυναίκες, τους άνδρες και τους εφήβους αντικατοπτρίζει το πνεύμα της, και ελπίζω οι πελάτες μας να είναι όσο ενθουσιασμένοι είμαστε κι εμείς με το λανσάρισμα».

Διαβάστε ακόμα:
Queen αποκλειστικό: Το showroom των Isabel Marant for H&M στο Παρίσι
Isabel Marant for H&M: περισσότερες φωτογραφίες αποκαλύφθηκαν