Το fashion show του Βασίλη Ζούλια

Το fashion show του Βασίλη Ζούλια

Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011.

Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το διαχρονικό με την κλασική αισθητική των 50's, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της νέας συλλογής του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011, που ξεχώρισε για την εκλεπτυσμένη κομψότητα και το ευρηματικό στιλ.

Προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και της μόδας έσπευσαν να δουν από κοντά τις κομψές δημιουργίες του σχεδιαστή την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο The Image Gallery. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στον ανακαινισμένο 2ο όροφο του υπέροχου νεοκλασικού κτιρίου, δημιουργώντας μια επιβλητική ατμόσφαιρα υπό το φως των κεριών. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την επιβλητική έκθεση «Hommage» αφιερωμένη στο διάσημο Αμερικάνο φωτογράφο Irving Penn, του οποίου το έργο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μόδα.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα give away gifts που προσφέρθηκαν τα οποία ήταν γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ που ήταν ένα έξυπνο tip για τη δίαιτα λίγων θερμίδων που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κυρίες που θέλουν να μπουν στα υπέροχα ρούχα του κύριου Ζούλια.