H Candice και τα εσώρουχα των 7 εκατομμύριων ευρώ

H Candice και τα εσώρουχα των 7 εκατομμύριων ευρώ

Η καλλονή από την Νότιο Αφρική πόζαρε λίγο πριν το φετινό Victoria's Secret fashion show φορώντας τα πολύτιμα εσώρουχα αξίας 7 εκατομμύριων ευρώ.

Κάθε χρονιά ένα αγγελάκι της Victoria's Secret είναι το τυχερό που θα φορέσει το ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη τη βραδιά φτιαγμένο από πολύτιμους λίθους σουτιέν. Φέτος, ο κλήρος έπεσε στην Candice Swanepoel, που θα φορέσει το πολύτιμο Fantasy Bra στις 13 Νοεμβρίου στην πασαρέλα.

Μπορεί το εν λόγω σουτιέν να μην κοστίζει όσο εκείνο της Gisele το 2005 που η αξία του άγγιζε τα 9 εκατομμύρια ευρώ, όμως, και το δικό της δεν πάει πίσω. Φτιαγμένο από 4200 πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια, δεμένο με χρυσό 18 καρατίων και με ένα ρουμπίνι 52 καρατίων στο κέντρο το φετινό πανάκριβο σουτιέν αξίζει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η καλλονή Candice «την βοηθά να ποζάρει λίγο καλύτερα».

Ήδη φωτογραφήθηκε φορώντας το για τον κατάλογο «Dreams & Fantasies», ενώ σε λιγότερο από 15 ημέρες αναμένεται να περπατήσει στο διάσημο ντεφιλέ εσωρούχων φορώντας αυτά τα 7 εκατομμύρια ευρώ πάνω της.

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης και διαβάστε επίσης:

Fantasy Bra: Το σουτιέν αξίας 10 εκατομμυρίων δολάριων του οίκου Victoria's Secret

Hermès: το πιο πολυτελές ποδήλατο είναι γεγονός