Η ιταλική Vogue θυμάται την socialite Edie Beale και εντυπωσιάζει

Η ιταλική Vogue θυμάται την socialite Edie Beale και εντυπωσιάζει

Στο τελευταίο της τεύχος η ιταλική Vogue και o Steven Meisel αποτίνουν φόρο τιμής στην Αμερικανίδα fashion model, socialite και cabaret performer Edie Beale.

Μετά τα εξώφυλλα των περιοδικών Numéro και Russh και μετά από δυο συνεχόμενες Chanel καμπάνιες η Ashleigh Good προσγειώθηκε στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue Νοεμβρίου.

Για μια φορά, λοιπόν, ο Steven Meisel και η ιταλική Vogue δεν πόνταραν στην Edie Campbell που κυρίευσε την Vogue Italia φέτος, αλλά σε ένα νέο πρόσωπο από τη Νέα Ζηλανδία και το αποτέλεσμα είναι ένα κοντινό πορτρέτο που καθηλώνει.

Εμπνευσμένοι από το μεγαλείο και την απελπισία της ζωής της Edie Beale, της Αμερικανίδας μοντέλου, socialite και χορεύτριας σε καμπαρέ που πέθανε το 2002, ο Meisel και η ομάδα του στήσανε ένα cover story που ξεχειλίζει επιτήδευση, εκκεντρικότητα και μελαγχολία. Με πολλές αναφορές στο ντοκιμαντέρ «Grey Gardens», που αποτυπώνει τη ζωή της Edie Beale και της μητέρας της (ντοκιμαντέρ που αναφορικά έχει εμπνεύσει ξανά τον Meisel στο παρελθόν) η Ashleigh κλήθηκε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της «απεγνωσμένης, κουρελιάρας αριστοκράτισσας» και αν κρίνουμε και από το βίντεο που μας δίνει μια ιδέα του τι θα απολαύσουμε στη Vogue τα κατάφερε πολύ καλά. Ίσως μαζί με το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου με την Vanessa Axente αυτό να είναι το καλύτερο του 2013 για την Vogue Italia.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε επίσης:

Irina Shayk: το πρώτο της εξώφυλλο για τη Vogue είναι γεγονός

Τα ωραιότερα εξώφυλλα του Νοέμβρη