Πώς ξεχωρίζουμε τις αυθεντικές UGG από τις απομιμήσεις;

Πώς ξεχωρίζουμε τις αυθεντικές UGG από τις απομιμήσεις;

 

Ιδού τι πρέπει να προσέχουμε στις αγορές μας.

 

Η UGG® Australia, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες υποδημάτων στον κόσμο. Οι UGG είναι λατρεμένες, μιας και συνδυάζονται με όλα και κρατούν το πόδι μας άνετο και ζεστό- εξ' ου και οι απομιμήσεις πολλές. Η UGG® Australia αγωνίζεται καθημερινά να βάλει τέρμα σε αυτή την απογοητευτική ιστορία των απομιμήσεων που κοστίζει τόσο στα εργατικά χέρια του αυθεντικού label, όσο και στον καταναλωτή ο οποίος καταλήγει με ένα χαμηλής ποιότητας προϊόν.

Ιδίως στο διαδίκτυο, μπότες, παπούτσια ή αξεσουάρ της UGG πωλούνται σε χιλιάδες ιστοσελίδες, συνοδεία φράσεων όπως «φθηνές UGG», «UGG σε τιμές ευκαιρίας» και «αγοράστε UGG με έκπτωση». Αυτές οι ιστοσελίδες είναι παράνομες, παρότι συχνά περιέχουν την λέξη UGG ακόμη και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους. Καμιά φορά είναι πολύ δύσκολο να τις ξεχωρίσουμε, εμείς όμως θα σας δώσουμε τα σημεία-κλειδιά για να μην ξεγελαστείτε:

Υπάρχουν τα αυτονόητα: Όπως ότι στην αυθεντική UGG μπότα, δίπλα στο λογότυπο υπάρχει το σύμβολο ® και πως οι μπότες UGG® Australia δεν έχουν ετικέτες στα πλάγια!

Οι αυθεντικές UGG μπότες φτιάχνονται με αληθινό και ανθεκτικό sheepskin εξωτερικά και εσωτερικά, γι’ αυτό προσφέρουν αυτή την ξεχωριστή αίσθηση και άνεση. Σε πολλές απομιμήσεις θα δει κανείς συνθετικό sheepskin κολλημένο πάνω σε σουέντ κ.λπ. Επιπλέον, στις αυθεντικές μπότες UGG η σόλα είναι σταθερή και εύκαμπτη για άνετο βάδισμα και έχει το logo ανάγλυφο στο κάτω μέρος της.

Μην ντραπείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

- Περιστρέψτε την ετικέτα αυθεντικότητας (με την ιριδίζουσα λωρίδα) κατά 90 μοίρες και δείτε αν τα σηματάκια του ήλιου αλλάζουν χρώμα από μαύρο σε άσπρο. Κανονικά, όπως συμβαίνει στις αυθεντικές UGG θα πρέπει από μαύρα να μετατραπούν σε άσπρα.

*Στα προϊόντα που κυκλοφόρησαν από το 2010, η ετικέτα αυθεντικότητας διαθέτει σηματάκια ενός ήλιου που γίνονται από μαύρα άσπρα. Επειδή κάποιες απομιμήσεις το αντέγραψαν και αυτό- για τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν από το φθινόπωρο του 2012 και μετά, οι ετικέτες αυθεντικότητας που χρησιμοποιεί η UGG® Australia, δίνουν την αίσθηση όταν τις περιστρέψει κάποιος, ότι το λογότυπο της UGG κινείται πάνω από τα σηματάκια του ήλιου.

Το καλύτερο είναι να κάνετε τις αγορές σας από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της UGG® Australia, οι οποίοι μάλιστα πρέπει να φέρουν και το σχετικό αυτοκόλλητο. Αν τέλος δεν είστε σίγουροι ότι ένα κατάστημα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δείτε αν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της UGG® Australia στην Ελλάδα, εδώ (http://www.uggaustralia.eu/Retail-Stores/retailStores,en,pg.html).

Όταν πραγματοποιείτε online αγορές και για να είστε σίγουροι ότι οι UGG που θα αγοράσετε από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αυθεντικές, πρέπει να απευθύνεστε στο ακόλουθο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της UGG® Australia στην Ελλάδα: www.nak.gr, www.duomo.gr, www.chopine.gr, www.buldoza.gr, www.z-mall.gr, www.koolfly.com

Διαβάστε ακόμη:

Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο