Οι αδελφές Bruni στο εξώφυλλο του Elle

Οι αδελφές Bruni στο εξώφυλλο του Elle

H Carla και η αδερφή της Valeria πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Elle.

 

To γεγονός πως η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας φιγουράρει στο εξώφυλλο ενός περιοδικού δεν μας κάνει εντύπωση. Βλέπετε η Carla Bruni, ένα από τα είκοσι πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα των nineties που έχει ποζάρει για λογαριασμό των οίκων Dior, Givenchy και Chanel μεταξύ άλλων, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Bulgari και είμαστε μαθημένοι να την βλέπουμε στα περιοδικά. Η διαφορά εδώ είναι πως δεν φωτογραφήθηκε μόνη.

Στο εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού Elle η σαρανταπεντάχρονη Carla πρωταγωνιστεί μαζί με την σαρανταοκτάχρονη αδελφή της Valeria. Τα γαλάζια μάτια και των δυο κυριαρχούν στην κατά τα άλλη «άχρωμη» φωτογραφία, καθώς οι δυο γυναίκες πόζαραν φορώντας minimal μακιγιάζ και ακουμπώντας η μια στην άλλη. Ποια, όμως, είναι η Valeria;

Πρόκειται για μια ηθοποιό που έχει ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία και πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε μέχρι το Φεστιβάλ των Καννών. Δεν είναι άγνωστη στα φώτα της δημοσιότητας, απλά στην περίπτωση της η Carla είναι εκείνη που τραβά πρώτη την προσοχή.

Διαβάστε επίσης:

Η ιταλική Vogue θυμάται την socialite Edie Beale και εντυπωσιάζει

Irina Shayk: το πρώτο της εξώφυλλο για τη Vogue είναι γεγονός