Christy Turlington: το «καλό κρασί» του modeling

Christy Turlington: το «καλό κρασί» του modeling

Στα σαράντα τέσσερα της χρόνια η Christy Turlington βάζει πολλά μικρότερα της μοντέλα κάτω και αποδεικνύει πως δεν κάνει τυχαία τόσα χρόνια καριέρα.

 

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της H&M, όπου ανάμεσα σε άλλα μοντέλα πρωταγωνιστεί και η Christy Turlington. Το supermodel πόζαρε μαζί με επιτυχημένα μοντέλα, όπως η Liu Wen και η Doutzen Kroes, και τις επισκίασε (χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ), αποδεικνύοντας πως δεν είναι είκοσι χρόνια στο χώρο του modeling τυχαία.

Μάλιστα παρόλο που η Turlington δεν σταμάτησε ποτέ την ενεργό δράση, αυτή είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εκείνη. Πρωταγωνίστησε στην καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, πόζαρε για λογαριασμό των καμπανιών των Maybelline, Jimmy Choo και Prada και φωτογραφήθηκε για εξώφυλλα περιοδικών, όπως το Harper's Bazaar και το Interview.

Ξεκάθαρα η Christy, που είναι μητέρα δύο παιδιών, διανύει μια περίοδο που είναι σε περισσότερη ζήτηση από ποτέ. Αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των εξωφύλλων στα οποία πρωταγωνιστεί (έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από 500) και κλείνει μεγάλα συμβόλαια αντάξια του ταλέντου και της καριέρας της. Δεν ήταν τυχαία στην «trinity», μαζί με τις Linda Evangelista και Naomi Campbell που ο Steven Meisel λάτρευε να φωτογραφίζει όλες μαζί.

Διαβάστε επίσης:

Prada: αποκαλύφθηκε η resort 2014 καμπάνια

Naomi Campbell: «η πρώτη κυρία της μόδας»