Jessica Chastain: για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Vogue

Jessica Chastain: για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Vogue

Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της αμερικανής Vogue με την κοκκινομάλλα ηθοποιό Jessica Chastain να πρωταγωνιστεί.

 

Χθες το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue Δεκεμβρίου διέρρευσε στο διαδίκτυο. Πρωταγωνίστριά του η ταλαντούχα ηθοποιός Jessica Chastain που φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz φορώντας ένα κίτρινο Theyskens Theory φόρεμα.

Ενώ, λοιπόν, ενθουσιαστήκαμε που είδαμε την Jessica για πρώτη φορά να προσγειώνεται στο εξώφυλλο της Vogue, ενώ μας άρεσε που η Leibovitz για άλλη μια φορά εμπνεύστηκε από έναν πίνακα ζωγραφικής (αυτή τη φορά από τον «Flaming June» του Frederic Leighton) στο σύνολο δεν εντυπωσιαστήκαμε από το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο που το concept «celebrity δια χειρός Leibovitz στη Vogue» επαναλαμβάνεται συνεχώς σε κουραστικό σημείο, είναι που το εξώφυλλο αυτό μας κάνει περισσότερο καλοκαιρινό από ότι χριστουγεννιάτικα γιορτινό. Βέβαια εκτιμούμε το γεγονός πως η Vogue τόλμησε μια ολόσωμη λήψη και όχι άλλο ένα πορτρέτο όπως συνηθίζει, όμως στην συγκεκριμένη φωτογραφία η Jessica δείχνει αδέξια να βολεύει το κεφάλι της δεξιά, ο ωκεανός στο πάνω μέρος μοιάζει παράταιρος, ενώ για άλλη μια φορά τα γράμματα είναι τόσο πολλά που «πνίγουν» την φωτογραφία.

Εν τέλει, παρόλο που πιστεύουμε πως η Jessica θα μπορούσε να φωτογραφηθεί πολύ καλύτερα, ίσως φορώντας πράσινο βελούδο (λατρεύουμε τις κοκκινομάλλες που φορούν πράσινο), ο ρομαντισμός της φωτογραφίας καταφέρνει να μας κερδίσει και σίγουρα θα ήμασταν πολύ πιο ενθουσιασμένοι αν δεν μιλούσαμε για το γιορτινό τεύχος Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Εκατό τεύχη κινεζικής Vogue

Daft Punk & top models: το fashion story της χρονιάς