The Makers: Οι δημιουργοί της Triumph είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της νέας της καμπάνιας

The Makers: Οι δημιουργοί της Triumph είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της νέας της καμπάνιας

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις άνετες και θηλυκές δημιουργίες του lingerie brand;

Η καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 της Triumph εκφράζει άψογα την ταυτότητα του brand που, από το 1886, διαμορφώνει τη γυναικεία φιγούρα. Τα εσώρουχα Triumph, που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία, την ποιότητα, την εφαρμογή και το στυλ , κρύβουν από πίσω τους ένα μυστικό: τους «Makers». Οι δημιουργοί πίσω από τις σειρές της Triumph είναι αυτοί που ακούνε, αφουγκράζονται, σχεδιάζουν και δημιουργούν εσώρουχα- αντικείμενα πόθου όλων των γυναικών.

Ποια είναι τα πράγματα, για τα οποία οι σχεδιαστές της Triumph είναι περήφανοι και μοιράζονται μαζί μας, ως πηγή έμπνευσής τους; «Θέλουμε να νοιώθετε όμορφες, έχοντας την ιδανική στήριξη στα σημεία που χρειάζεται», λέει η Jasmin, σχεδιάστρια εξειδικευμένη στις μεγάλες cup, ενώ ο Sean, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, συμπληρώνει: «Έχουμε επιλέξει αυτή την υπέροχη δαντέλα, που αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες σας».

Αυτό τον Χειμώνα, όπως και κάθε σεζόν, η συλλογή της Triumph είναι γεμάτη μοναδικά κομμάτια, που έχουν το καθένα την δική του αξία και προσωπικότητα. Οι αγαπημένες μας σειρές, Shape Sensation (collection διαμόρφωσης), Body Make-Up (καθημερινή collection), Seduction (fashion) και Beauty-Full (collection για μεγάλο στήθος), κυκλοφορούν ξανά, με νέες προτάσεις και καλόγουστες επιλογές.

Έτσι κι εμείς, οι fans του lingerie brand που μας κάνει πάντα να νιώθουμε όμορφα αλλά και άνετα, ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τους Makers- τους «φίλους και συνεργάτες» της Triumph που έχουν να μοιραστούν πολλές και όμορφες ιστορίες μαζί μας.

Για να δείτε τις νέες συλλογές, αλλά και την καμπάνια The Makers, μπείτε στο site της Triumph.