Οι άγγελοι της Victoria's Secret άναψαν και φέτος φωτιές

Οι άγγελοι της Victoria's Secret άναψαν και φέτος φωτιές

Το φετινό Victoria's Secret show τα είχε για άλλη μια φορά όλα και σε μεγάλες δόσεις.

 

Δεν είναι high fashion και δεν λειτουργεί στο πλαίσιο καμιάς εβδομάδας μόδας, όμως, κάθε χρόνο κάνει το τέλος του φθινοπώρου να περιστρέφεται γύρω της. Ο λόγος για τη διάσημη εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret που κάθε Νοέμβριο στήνει στη Νέα Υόρκη ένα φαντασμαγορικό show πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με first class μοντέλα να περπατούν σε αυτό, hot-of-the-moment ονόματα να τραγουδούν, celebrities να το παρακολουθούν, εκατομμύρια τηλεθεατές να καθηλώνονται στις οθόνες τους για να το απολαύσουν όταν μεταδίδεται και blogs, sites και περιοδικά να ασχολούνται μαζί του για αρκετό καιρό.

Σε αυτό το show, λοιπόν, που φέτος κόστισε περισσότερο από 12 εκατομμύρια δολάρια, περπάτησαν φορώντας τα φτερά τους, ψηλοτάκουνα και εσώρουχα οι Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn, Cara Delevingne, Lily Donaldson, Sigrid Agren και Toni Garrn μεταξύ άλλων υπό τους ήχους των Taylor Swift, Fall Out Boy, Neon Jungle και A Great Big World. Τα αγγελάκια της Victoria's Secret παρέλασαν σε έξι θεματικές κατηγορίες British Invasion, Birds of Paradise, PINK Network, Parisian Nights, Shipwrecked και Snow Angels, μοίρασαν φιλιά, έκαναν πόζες και γέμισαν την πασαρέλα ομορφιά και αισθησιασμό.

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου που το Victoria's Secret show θα μεταδοθεί τηλεοπτικά δείτε όλα τα looks στην παραπάνω gallery και πάρτε μια πρώτη γεύση από τα αγγελάκια on action στο παρακάτω βίντεο.

{youtube}MsMoi5VtKJE{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Victoria's Secret Show: Πώς ήταν τα top models πριν ανέβουν στην πασαρέλα;

Fantasy Bra: Το σουτιέν αξίας 10 εκατομμυρίων δολάριων του οίκου Victoria's Secret