Adriana Lima: δεκατρία χρόνια αγγελάκι της Victoria’s Secret

Adriana Lima: δεκατρία χρόνια αγγελάκι της Victoria’s Secret

Το δεκατρία για την Βραζιλιάνα καλλονή σίγουρα δεν είναι άτυχο νούμερο.

 

Πριν λίγες ημέρες η Adriana Lima περπάτησε για άλλη μια φορά στην πασαρέλα φορώντας τακούνια, εσώρουχα και τα περίφημα φτερά των αγγέλων της Victoria's Secret, συνεχίζοντας να είναι το μοντέλο εκείνο με τις περισσότερες εμφανίσεις σε Victoria's Secret fashion show (μαζί με την Alessandra Ambrosio, μόνο που η δεύτερη είναι λιγότερα χρόνια αγγελάκι).

Στις 13 Νοεμβρίου, λοιπόν, η Adriana περπάτησε για δέκατη τρίτη φορά σε Victoria's Secret ντεφιλέ κλείνοντας δεκατρία χρόνια ως αγγελάκι της διάσημης εταιρίας εσωρούχων. Πρώτη φορά περπάτησε για την Victoria's Secret το 1999 και την επόμενη χρονιά ανακηρύχτηκε επίσημα αγγελάκι της εταιρίας. Η μόνη φορά που δεν συμμετείχε σε fashion show της Victoria's Secret ήταν το 2008, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Το δεκατρία, λοιπόν, μοιάζει να είναι πολύ τυχερό για την τριανταδιάχρονη Βραζιλιάνα, που η καριέρα της κυλά παράλληλα με την ιστορία της Victoria's Secret. Ξεκίνησε να συνεργάζεται μαζί της όταν τα supermodels, όπως οι Stephanie Seymour και Heidi Klum κυριαρχούσαν. Η Adriana στάθηκε επάξια μαζί τους στην πασαρέλα και συνέχισε όταν εκείνες αποχώρησαν και τα νέα top models, όπως οι Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio και Lily Aldridge εμφανίστηκαν λίγο πριν τα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Φυσικά, ως το μακροβιότερο αγγελάκι είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο, με τα έσοδά της την περασμένη χρονιά να αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια δολάρια, ερχόμενα κυρίως από τη συνεργασία της με την Victoria's Secret.

Διαβάστε επίσης:

Οι άγγελοι της Victoria's Secret άναψαν και φέτος φωτιές

«Δεν ταίριαζε με όλες εμάς»! Ποιο αγγελάκι ρίχνει τις μπιχτές του στην Taylor Swift;