Έξι μοντέλα στο πλευρό των πληγέντων στις Φιλιππίνες

Έξι μοντέλα στο πλευρό των πληγέντων στις Φιλιππίνες

Φωτογραφίες έξι μοντέλων με την υπογραφή του John-Paul Pietrus πωλούνται σε περιορισμένα αντίτυπα με όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό για την ανακούφιση των πληγέντων στις Φιλιππίνες.

 

Η προσπάθεια του φωτογράφου John-Paul Pietrus να βοηθήσει τους πληγέντες από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες με την πώληση περιορισμένου αριθμού αντιτύπων μιας φωτογραφίας της Naomi Campbell. Όμως, δεν του ήταν αρκετό. Παρόλο που οι πωλήσεις της εν λόγω φωτογραφίας πήγαν αρκετά καλά ο John-Paul, που η μητέρα του κατάγεται από τις Φιλιππίνες, θέλησε να βοηθήσει και άλλο.

Έτσι συμφώνησε με έξι μοντέλα και αποφάσισαν να πουλήσουν μια σειρά από φωτογραφίες τους και πάλι με όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό ειδικά για την ανακούφιση των χτυπημένων από τον τυφώνα. Τα top models Mariacarla Boscono, Tao Okamoto, Fei Fei Sun, Andrej Pejic, Rob Evans και Tian Yi συμφώνησαν με τον Pietrus και μέχρι τις 26 Νοεμβρίου ένα σετ από έξι φωτογραφίες τους τυπωμένες σε Α5 χαρτί θα πωλούνται μέσω του site του φωτογράφου στην τιμή των 44 ευρώ, ακολουθώντας το μότο πως κάθε μια μικρή συμβολή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο John-Paul Pietrus και στο παρελθόν έχει δείξει το φιλάνθρωπο πρόσωπό του, καθώς έκανε μια παρόμοια κίνηση και όταν ο καταστροφικός σεισμός χτύπησε την Ιαπωνία το 2011.

Διαβάστε επίσης:

Η τιάρα του γάμου της Victoria Beckham δημοπρατείται