H Kate Moss στην Κωνσταντινούπολη για τη Vogue

H Kate Moss στην Κωνσταντινούπολη για τη Vogue

Στις σελίδες του τεύχους Δεκεμβρίου της αμερικανικής Vogue φιλοξενείται η Kate Moss φωτογραφημένη μαζί με τον ηθοποιό Chiwetel Ejiofor από τον Mario Testino.

Μπορεί όταν πρωτοείδαμε το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της αμερικανικής Vogue να μην ενθουσιαστήκαμε. Μπορεί ο Mario Testino να μην είναι από τους αγαπημένους μας φωτογράφους (αν και στο τεύχος Δεκεμβρίου της κινεζικής Vogue έκανε καταπληκτική δουλειά), όμως, ξεφυλλίζοντας όλο το εν λόγω τεύχος, τώρα που κυκλοφόρησε, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα editorial της αμερικανικής Vogue για το 2013, ενώ ο Mario όταν συνεργάζεται με την Kate Moss βγάζει τον καλύτερό του εαυτό.

Για το τεύχος, λοιπόν, Δεκεμβρίου με εξώφυλλο την Jessica Chastain ο Mario Testino φωτογράφησε την Kate Moss μαζί με τον ηθοποιό Chiwetel Ejiofor, που πρωταγωνιστεί στο επικό δράμα «12 Years a Slave», στην μαγευτική Κωνσταντινούπολη σε ένα editorial με τίτλο «The Silk Road». Φορώντας resort και λίγες ανοιξιάτικες 2014 δημιουργίες των Burberry, Jason Wu, Dior, Ralph Lauren και Proenza Schouler μεταξύ άλλων η Kate και ο Chiwetel πόζαραν σε μερικές από τις πιο διάσημες τοποθεσίες της Κωνσταντινούπολης (Çinili Köşk, το Αιγυπτιακό Παζάρι, Βόσπορος). Κάθε φωτογραφία και ένα κομμάτι σε ένα ψηφιδωτό που αντικατοπτρίζει την ομορφιά της πόλης χωρίς, όμως, να «καταπίνει» τους πρωταγωνιστές σε ένα τεύχος που αξίζει να ξεφυλλίσετε.

Διαβάστε επίσης:

H Kate Moss γίνεται κουνελάκι του Playboy

Ποιο περιοδικό μόδας τα πήγε καλύτερα στις διαφημίσεις φέτος;