Scarlett Johansson: στη μεξικανική Vogue φορώντας κορσέ

Scarlett Johansson: στη μεξικανική Vogue φορώντας κορσέ

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο τεύχος Δεκεμβρίου της μεξικανικής Vogue φορώντας έναν Dolce & Gabbana κορσέ.

 

Ένα από τα τελευταία εξώφυλλα της χρονιάς που διανύουμε αποκαλύφθηκε την ίδια στιγμή που οι Ασιάτες ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα εξώφυλλα των τευχών Ιανουαρίου του 2014. Ο λόγος για τη μεξικανική Vogue Δεκεμβρίου (τώρα μόνο η ιταλική Vogue που κλασικά τελευταία αποκαλύπτεται, περιμένουμε να κυκλοφορήσει) που πριν τέσσερις ημέρες αποκάλυψε το εξώφυλλό της.

Σε αυτό, λοιπόν, φιγουράρει η ηθοποιός Scarlett Johansson, που πόζαρε φιλήδονα φορώντας ένα λευκό κορσέ με την υπογραφή των Dolce & Gabbana (αναμενόμενη στυλιστική επιλογή, καθώς η Scarlett είναι το πρόσωπο του αρώματος «The One» σε ένα νέο βίντεο με τον Matthew McConaughey). Η ξανθιά bombshell πόζαρε στο φακό των Sofia Sanchez και Mauro Mongiello και το αποτέλεσμα είναι μια washed out φωτογραφία, όπου η ομορφιά της Scarlett πρωταγωνιστεί.

Το εν λόγω εξώφυλλο ακολουθεί την φόρμουλα του περσινού τεύχους Δεκεμβρίου της μεξικανικής Vogue με την Coco Rocha (χρυσό και λευκό στο φόντο και μπορντό χείλη), ενώ θα μπορούσε να είναι «διδυμάκι» της ουκρανικής Vogue Δεκεμβρίου με την Marie Piovesan πρωταγωνίστρια. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα εξώφυλλα της Johansson, ίσως και το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης:

Ημερολόγιο Pirelli 2014: μια φωτογράφηση που έγινε 27 χρόνια πριν από τον Helmut Newton

H Kate Moss στην Κωνσταντινούπολη για τη Vogue