Ποιοι κρύβονται πίσω από τις άνετες και θηλυκές δημιουργίες της Triumph;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις άνετες και θηλυκές δημιουργίες της Triumph;

Το lingerie brand μας συστήνει τους δημιουργούς του

Η Triumph δαιμορφώνει, από το 1886, την γυναικεία φιγούρα, με τα εσώρουχά της που τα χαρακτηρίζουν η καινοτομία στον σχεδιασμός, η άψογη ποιότητα, η τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο αλλά και το μοναδικό στυλ που κάθε γυναίκα επιζητά. Πίσω από όλη αυτή την διαδρομή, που κρατάει πάνω από ένα αιώνα δεν κρύβονται άλλοι από τους δημιουργούς της Triumph, τους «Makers»- όλους αυτούς που ξέρουν πώς να φτιάχνουν εσώρουχα που γίνονται το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας που εμπιστεύεται το όνομα Triumph.

Αυτό τον Χειμώνα, το lingerie brand που όλες αγαπάμε, παρουσιάζει μία καμπάνια, αλλά και μία συλλογή, χαρακτηριστική της ταυτότητάς του. Την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των χρόνων γιορτάζουν οι «Makers», οι σχεδιαστές της Triumph, και μοιράζονται μαζί μας τα πράγματα που τους εμπνέουν.


Τα μοναδικά κομμάτια αυτής, αλλά και κάθε σεζόν, έχουν την αξία και την προσωπικότητά τους, και οι νέες προτάσεις και επιλογές είναι πολλές, στις αγαπημένες όλων σειρές Body Make-Up (καθημερινή collection), Seduction (fashion) και Beauty-Full (collection για μεγάλο στήθος). Οι «Makers», φίλοι και συνεργάτες της Triumph μας συστήνονται μέσα από μία μοναδική καμπάνια και μοιράζονται μαζί μας όλες τους τις ιστορίες!

Για να δείτε τις νέες συλλογές, αλλά και την καμπάνια The Makers, μπείτε στο site της Triumph.