Τα πιο hot legwear trends του Χειμώνα, στα Calzedonia

Τα πιο hot legwear trends του Χειμώνα, στα Calzedonia

Βρήκαμε τις τάσεις και τα σχέδια που θα φορεθούν περισσότερο φέτος!

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο αναζητάμε από τα outfits μας να είναι ζεστά, κομψά αλλά και άνετα. Αυτό τον Χειμώνα το megatrend δεν είναι άλλο από τα legwear -τα κολάν και τα καλσόν-, που συνδυάζουμε με πολλά, διαφορετικά τοπ και φούστες, καθώς και τις αγαπημένες μας μπότες. Όποιο κι αν είναι το στυλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε, στα Calzedonia βρίσκουμε τα πιο sylish legwear, αλλά και τις πιο hot τάσεις. Αυτά είναι τα πιο hot legwear trends της σεζόν. Κάντε τα πόδια και το στυλ σας να πρωταγωνιστούν, με μία επίσκεψη στα Calzedonia.

Party girl
Αν αυτό που ψάχνετε στις εμφανίσεις σας είναι η λάμψη, τολμήστε τα glam leggings με γκλίτερ, παγιέτες, πέτρες και χρυσαφένιες αποχρώσεις.

Dandy chic
Για updated ύφος, με σοφιστικέ twists, στα αγαπημένα ethnic prints.

Rock star
Πρωταγωνιστής είναι -φυσικά- το δέρμα, που συνδυάζεται με διαφάνειες και sexy υφές όπως το τούλι.

Everyday cosy
Άνετες ανά πάσα στιγμή, με ουδέτερους χρωματικούς τόνους και ζεστές υφές, σε ρουστίκ ύφος, με cosy βαμβακερά και κεντήματα από μουλινέ κλωστές.

Νew preppy
Ρόμβοι, κλασικά ή updated καρό και γεωμετρικά σχέδια κυριαρχούν.

All time black
Το πιο κλασικό και κομψό χρώμα εγγυάται διαχρονική κομψότητα, για total black looks, ή την άψογη ανάδειξη των colorful outfits της ημέρας και της νύχτας.

Military rules
Το αγαπημένο στυλ militaire επιστρέφει και μας επανασυστήνεται με λεπτομέρειες, όπως τα studs, που κάνουν τη διαφορά. Οι τόνοι είναι πράσινοι, μπλε αλλά και γήινοι.

Street Style
Τα πιο hip stylings γίνονται με καλσόν με εφέ τατουάζ.

Pop culture
Για cult, 60's looks, που παραπέμπουν στις δημιουργίες της Mary Quant, το pied de poule αναδεικνύει την γεωμετρική διάθεση στα outfits μας.

Easy chic
Το πιο girlie print, το πουά, σε micro ή macro εκδοχή, καλύπτει τις στυλιστικές ανάγκες κάθε σύγχρονου preppy girl.

Florals
Μία ακόμα σεζόν γεμάτη λουλούδια, που ανθίζουν στα πόδια μας. Είτε σε έντονα χρώματα, είτε σε πιο προσγειωμένους τόνους, τα floral prints κυριαρχούν στις εμφανίσεις κάθε ενημερωμένης fashionista- από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους.

Femme Fatale
Με πρωταγωνίστρια την θηλυκότητα, το trend «παίζει» με τις διαφάνειες και το μαύρο χρώμα, κάνοντας τα βήματά μας πιο γοητευτικά. Με εμφανείς τις ελαφριές ραφές, το highlight της σεζόν δεν είναι άλλο από τις μαύρες κάλτσες.

Διαβάστε ακόμα:
Calzedonia- Intimissimi- Tezenis: Το Queen στo press day των αγαπημένων brands
Η στυλάτη, Tartan συλλογή της Calzedonia