O Louis Vuitton προκάλεσε αντιδράσεις στη Ρωσία

O Louis Vuitton προκάλεσε αντιδράσεις στη Ρωσία

Ένα τεράστιο Louis Vuitton μπαούλο στήθηκε στη Μόσχα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

 

Σίγουρα στη θέα ενός τεράστιου Louis Vuitton μπαούλου οι φασιονίστες θα χαροποιήθηκαν. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για όλα τα πολιτικά σχήματα. Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του maison Louis Vuitton στην ρωσική πρωτεύουσα.

Ένα τεράστιο μπαούλο ύψους εννέα μέτρων στήθηκε στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας όπου μέσα του θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι τις 19 Ιανουαρίου η έκθεση «L'Ame du Voyage». Η έκθεση περιλαμβάνει την παρουσίαση είκοσι πέντε διάσημων προσωπικοτήτων που στα ταξίδια τους τους συνοδεύουν Louis Vuitton αποσκευές.

Ενώ, λοιπόν, σίγουρα οι λάτρεις της μόδας θα αγκαλιάσουν την έκθεση, δεν φαίνεται πως θα συμβεί το ίδιο και με τους εκπροσώπους του κομμουνιστικού κόμματος. Μέλη του ισχυρίζονται πως το τεράστιο μπαούλο βρίσκεται πολύ κοντά στον τάφο του Vladimir Lenin, έναν τόπο ιερό για εκείνους, που υποτιμάται από την παρουσία ενός τέτοιου εγχειρήματος. Παρόλο που στο παρελθόν η κόκκινη πλατεία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για εμπορικούς σκοπούς από επιδείξεις μόδας μέχρι συναυλίες, εκείνοι που αντιδρούν δήλωσαν πως θα ζητήσουν από την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το πώς οι αρχές επέτρεψαν την πραγματοποίηση του project.

Update 28/11: Σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις, o οίκος Louis Vuitton θα αναγκαστεί να απομακρύνει το τεράστιο μπαούλο από την Κόκκινη Πλατεία, μετά τις αντιδράσεις που δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ένα ταξίδι στη Βενετία με τον David Bowie και τη μούσα του δια χειρός Louis Vuitton

O Kanye West απαρνιέται τον Louis Vuitton