Είστε λάτρης του Vintage; Δείτε πιο τέλεια online καταστήματα

Είστε λάτρης του Vintage; Δείτε πιο τέλεια online καταστήματα

Εννοείται πως βρίσκονται στο εξωτερικό

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα vintage ρούχα και μάλιστα είναι σε θέση να τα υποστηρίζουν και άψογα τότε αυτό το άρθρο σας αφορά πολύ. Δείτε τα πιο σημαντικά vintage καταστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν απίθανα κομμάτια.

Its Vintage Darling: Ξεκίνησε το 2006 και διαθέτει από παπούτσια και φορέματα σχεδιαστών μέχρι και ρούχα για το σπίτι. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αγορά είναι επιλεκτική το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει επίσης μια προσωπική υπηρεσία αγορών. (itsvintagedarling.com)

Devoted 2 Vintage: Τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το κατάστημα εργάζονται ακούραστα προκειμένου να βρουν εκείνα τα ρετρό κομμάτια- σε εβδομαδιαία βάση- ώστε να έχετε πάντα κάτι καινούργιο να δείτε. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και μπορείτε να κερδίσετε 10 πόντους ανταμοιβής για κάθε 1 λίρα που ξοδεύετε, όπου οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές αγορές. (devoted2vintage.co.uk)

Beyond Retro: Είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ακούσει για αυτό το κατάστημα. Ξεκίνησε σε ένα παλιό- εγκαταλελειμμένο γαλακτοκομείο στο Ανατολικό Λονδίνο και τώρα είναι παντού από το Soho και το Μπράιτον μέχρι και τη Σουηδία . (beyondretro.com)

Red Hat Νο Knickers: Αυτό που θα σας αρέσει σε αυτό το online κατάστημα είναι οι ξεκάθαρες φωτογραφίες του αλλά και οι λεπτομέρειες που προσφέρει ως προς τα μεγέθη. Θα ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε όταν το παραγγείλετε, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας. (redhatnoknickers.co.uk)

VVV: Ξεκίνησε το 2009 σαν χόμπι του μουσικού VV Brown. Αυτή την στιγμή θεωρείτε ένα από τα κορυφαία καταστήματα σε όλο τον κόσμο και αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της μόδας. (vvvintage.com)

Διαβάστε επίσης:

O Louis Vuitton προκάλεσε αντιδράσεις στη Ρωσία

O Kanye West απαρνιέται τον Louis Vuitton