Karl Lagerfeld και Rolex σε μια ακριβή σύμπραξη

Karl Lagerfeld και Rolex σε μια ακριβή σύμπραξη

Ο διάσημος οίκος ωρολογοποιίας Rolex εμπνεύστηκε από τον Karl Lagerfeld για ένα συλλεκτικό μοντέλο που κυκλοφόρησε χθες σε επιλεγμένες boutiques σε Παρίσι και Μόναχο.

Τι και αν ο Karl Lagerfeld συνεργάζεται με τον οίκο ρολογιών Fossil Inc; Η πολύχρονη παρουσία του στη μόδα και η iconic φιγούρα του ενέπνευσαν τον οίκο Rolex, ο οποίος χθες λάνσαρε ένα συλλεκτικό μοντέλο εμπνευσμένο από τον θείο Karl.

Πρόκειται για το Rolex Oyster Perpetual Milgauss, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 1959 (λίγα χρόνια αφότου ο Lagerfeld ξεκινούσε να εργάζεται στον Balmain), ως ένα αντιμαγνητικό ρολόι, ιδανικό για όσους εργάζονται σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και σε εργαστήρια. Το μοντέλο, λοιπόν, αυτό προσαρμόστηκε για αυτήν την ειδική Lagerfeld έκδοση από το Bamford Watch Department, που του πρόσθεσε το πρόσωπο του Lagerfeld στο νούμερο 7, αλλά και στο «πρόσωπο» του ρολογιού σε camouflage στυλ.

Το συλλεκτικό αυτό Rolex από χθες διατίθεται σε μαύρη ματ έκδοση στις boutiques Rolex σε Μόναχο και Παρίσι στην τιμή των 19 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Εσώρουχα με τιμή πάνω από 3500 ευρώ

Hermès: το πιο πολυτελές ποδήλατο είναι γεγονός