Premiere boutique: η νέα είσοδος στην αγορά της Γλυφάδας

Premiere boutique: η νέα είσοδος στην αγορά της Γλυφάδας

Στο νούμερο 22 της οδού Λαοδίκης στη Γλυφάδα βρίσκεται το νέο it-shop των Νοτίων Προαστίων.

 

Την Mimika Ciboyanni την γνωρίσαμε χρόνια πριν στην boutique που διατηρούσε στο Κολωνάκι και τώρα ήρθε η ώρα να την βρούμε και πάλι μακριά, όμως, από το κέντρο, στα νότια. Το νέο της εγχείρημα φέρει το όνομα Premiere boutique και δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει τις συλλογές σχεδιαστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή στην Premiere boutique κατά αποκλειστικότητα μπορείτε να βρείτε τόσο την γυναικεία συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Lefteris Yiannikos, όσο και την νέα «Victorglance» συλλογή κοσμημάτων της Mimika, που μάλιστα πριν λίγες ημέρες φωτογράφησαν και την νέα τους καμπάνια (δείτε backstage φωτογραφίες στην παραπάνω gallery).

Υφάσματα με ιδιαίτερες υφές, κεντήματα με πέτρες και δέρμα, τα βασικά, δηλαδή, στοιχεία της συλλογής του Lefteris, συνταιριάζονται άψογα σε αυτόν το νέο, minimal αισθητικής χώρο με τη συλλογή κοσμημάτων της Mimika που μοιάζει βγαλμένη από ένα εικονικό ballroom της βικτωριανής εποχής, ιδωμένη, όμως, και μεταφρασμένη μέσα από ένα νέο, σύγχρονο, digital πρίσμα.

Στη λογική της φιλοσοφίας της μοναδικότητας, τέλος, και θέλοντας να προσφέρει μια exclusive υπηρεσία η premiere boutique δίνει την δυνατότητα του personal styling με την καθοδήγηση του Lefteris, αλλά και του private shopping κατόπιν ραντεβού.

Περισσότερα για την Premiere boutique μπορείτε να μαθαίνετε από τη σελίδα της στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

Marc Jacobs: Πώς νιώθει για τον διάδοχό του στον Louis Vuitton;

H Lady Gaga γδύνεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Candy