Διαφάνειες, οργανικά υλικά και διαφυλετική αγάπη στη μόδα!

Διαφάνειες, οργανικά υλικά και διαφυλετική αγάπη στη μόδα!

Οι Σκανδιναβοί κρατούν τα ηνία

Ο σχεδιαστής Bruno Pieters και ο Αμερικανός δημοσιογράφος μόδας Kristopher Arden-Houser πριν από ένα περίπου χρόνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του “From 1000 Transparency Prize”.

Το εν λόγω έχει ως στόχο του να προωθήσει τη χρήση διάφανων – και οργανικών – υλικών αναδεικνύοντας βιώσιμες μεθόδους στον χώρο της μόδας. Στο παιχνίδι της συνεργασίας, μπήκε και η πλατφόρμα Designers’ Nest, πλατφόρμα που εκπαιδεύει και διοχετεύει στην αγορά εργασίας απόφοιτους σκανδιναβικών σχολών σχεδίου μόδας.

Οι Pieters και Arden-Houser θα επιλέξουν τον νικητή στο τέλος του 2013- ο καιρός πλησιάζει. Ο νικητής θα κερδίσει καθοδήγηση από τους ιδρυτές του βραβείου, την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τους κορυφαίους του χώρου, ενώ θα έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει μία capsule συλλογή που θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της Δανίας, αλλά και στο www.honestby.com, το e-commerce channel του Pieters.

Αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα από τα ανατρεπτικά, οικολογικά και σίγουρα διαφυλετικά projects των σχεδιαστών που μας δίνουν ρούχα από διαφανή, οργανικά υλικά που φοριούνται το ίδιο έυκολα χειμώνα και καλοκαίρι. Πάρτε μια γεύση από τους δημιουργούς του βραβείου στο ακόλουθο βίντεο!

Διαβάστε ακόμη:

Αρκουδάκι αξίας 9,000$ με υπογραφή Louis Vuitton

Chanel: ένα ταξίδι από το Παρίσι στο Dallas του Texas