Miranda Kerr: Το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της χρονιάς

Miranda Kerr: Το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της χρονιάς

Η καλλονή από την Αυστραλία μας απασχόλησε όσο λίγες γυναίκες το 2013

Supermodel, μαμά, πρώην σύζυγος ενός από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood, πρώην Άγγελος της Victoria's Secret και πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Miranda Kerr είναι, σίγουρα από τις παρουσίες που, την χρονιά που τελειώνει, δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Σήμερα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, η Kerr ξεκίνησε την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των 13, όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό του περιοδικού Dolly, για το επόμενο πρόσωπο του modeling, ο οποίος και της εξασφάλισε την υπογραφή συμβολαίου με μεγάλο πρακτορείο της χώρας της. H πανέμορφη έφηβη έγινε πρόσωπο πολλών διαφημιστικών καμπάνιων της Αυστραλίας, αλλά και επιτυχημένων editorials. Το 2006 υπογράφει με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και μεταφέρεται στις Η.Π.Α., απ' όπου ξεκινάει να γίνεται γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ, το 2007, έγινε Άγγελος της Victoria's Secret. Την ίδια χρονιά, άρχισε να βγαίνει με τον Orlando Bloom και, τρία χρόνια μετά, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον γάμο του, λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον γιο του, Flynn.

Η χρονιά που τελειώνει ήταν, σίγουρα, πλούσια σε εμπειρίες για την Miranda, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον χολυγουντιανό ηθοποιό, καθώς και την αποχώρησή της από το team της Victoria's Secret, για να επικεντρωθεί στο δικό της label, την εταιρεία organic καλλυντικών Kora. Ταυτόχρονα, την είδαμε σε άπειρα editorials αλλά και ως πρόσωπο του οίκου Swarovski, ενώ είναι από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της showbiz. Σίγουρα, και το 2014, η Miranda Kerr αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Miranda Kerr μαζί με τη μαμά της και τη γιαγιά της στο κρεβάτι
Miranda Kerr: Η βασίλισσα του effortless cool
Ποιο είναι το style icon της Miranda Kerr;