Cara Delevingne εναντίον paparazzi

Cara Delevingne εναντίον paparazzi

To διάσημο μοντέλο αντέδρασε όταν άρχισαν paparazzi να την φωτογραφίζουν μέσα σε μια εκκλησία.

 

Μπορεί τα nineties, όπου τα top models ήταν celebrities να έχουν περάσει, όμως, και τώρα έχουμε μπει σε μια εποχή όπου τα νέα super models αποτελούν αγαπημένο θέμα των περιοδικών. Πέρα από το στυλ τους, η προσωπική τους ζωή, οι φιλίες τους, οι χωρισμοί τους, κάθε τους κίνηση εν γένει καταγράφεται και κοσμεί εξώφυλλα εφημερίδων και περιοδικών. Οι Miranda Kerr, Heidi Klum και Rosie Huntington-Whiteley είναι μόνο μερικές από εκείνες που οι paparazzi ακολουθούν παντού, με βασίλισσά τους, όμως, να έχουν όσον αφορά στο «παπαρατσικό κυνήγι» την Cara Delevingne.

H Cara, που απέσπασε τον τίτλο και της πιο δημοφιλούς fashion περσόνας στη Βρετανίας σύμφωνα με την επίσημη λίστα του Google για την χρονιά που σε λίγο τελειώνει, έχει πάντα φωτογράφους στο κατόπι της. Πριν περίπου ένα μήνα μπήκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο θαυμαστή της για να τους αποφύγει. ενώ στο τελευταίο fashion week άρχισε να τρέχει μακριά τους. Πριν τέσσερις ημέρες, λοιπόν, άλλη μια σελίδα γράφτηκε στη μεταξύ τους σχέση.

Φωτογράφοι την ακολούθησαν στο εσωτερικό μιας εκκλησίας στη Φλωρεντία, όπου η Cara γύριζε σκηνές για την ταινία «The Face of an Angel» στην οποία συμμετέχει. Μες στην εκκλησία συνέχισαν να την φωτογραφίζουν και εκείνη τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram με το σχόλιο «Paparazzi στην εκκλησία... Ένα ολοκαίνουργιο χαμηλό επίπεδο».

d513ad2068dd11e39c71122220ff8bae 8

Φυσικά οι fans της την υποστήριξαν με περισσότερα από 139 χιλιάδες likes και πάμπολλα σχόλια.