Chanel, Dior, Dolce & Gabbana: οι πρώτες φωτογραφίες των νέων καμπανιών κυκλοφόρησαν

Chanel, Dior, Dolce & Gabbana: οι πρώτες φωτογραφίες των νέων καμπανιών κυκλοφόρησαν

Στην ώρα τους και εν μέσω του χειμώνα οι πρώτες φωτογραφίες από τις ανοιξιάτικες καμπάνιες των μεγάλων οίκων αποκαλύφθηκαν.

 

Ενώ ακόμα ο δεύτερος μήνας του χειμώνα καλά καλά δεν έχει μπει οι μεγάλοι οίκοι άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να μας δίνουν μια πρώτη ιδέα από τις καμπάνιες της επόμενης σεζόν, που θα δούμε να φιλοξενούνται στα επόμενα τεύχη των περιοδικών μόδας.

Ο οίκος Mulberry, λοιπόν, επέλεξε και αυτήν τη νέα σεζόν τη Βρετανίδα it model Cara Delevingne, η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα φανταστικό tea party με ζώα διαφόρων μεγεθών. Πίσω από το φακό βρέθηκε και πάλι ο λάτρης του σουρεαλισμού Tim Walker και το αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινό, χαρούμενο και με έναν τρόπο βρετανικά ρομαντικό.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Mulberry που άνοιξε τα χαρτιά του. Ο οίκος Dior άφησε μια φωτογραφία της νέα καμπάνιας να κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Stella Tenant δια χειρός Willy Vanderperre, ενώ στο maison Chanel οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Lindsey Wixson φιγουράρει σε αυτήν την πρώτη φωτογραφία.

Τέλος, στον Dolce & Gabbana την καμπάνια υπογράφει φωτογραφικά και πάλι το ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο. Τα στολισμένα κομμάτια πρωταγωνιστούν μαζί με έντονο κόκκινο, χαρακτηριστικό της εξωτικά σεξουαλικής Dolce & Gabbana collection, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό ιταλικής εξοχής.

Διαβάστε επίσης:

Edie Campbell: το top model της Vogue για το 2013

Τα πιο δημοφιλή fashion videos της χρονιάς