To μπικίνι της Rihanna αξίας 720 ευρώ

To μπικίνι της Rihanna αξίας 720 ευρώ

Η Riri έκανε μες στις γιορτές μπάνιο στο Barbados φορώντας ένα πανάκριβο μπικίνι.

 

Όταν βγάζεις πάνω από τριάντα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα 720 ευρώ για ένα μαγιό δεν σου λένε τίποτε. Άσε που στην περίπτωση της Rihanna απλά σου το κάνουν δώρο (και μάλιστα εις διπλούν σε δύο αποχρώσεις) ελπίζοντας να το φορέσεις και να το μοιραστείς με τους fans σου στα social media.

Ο λόγος, λοιπόν, είναι φυσικά για την Riri που πριν την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στο νησί Barbados όπου έκανε μπάνιο στη θάλασσα, ήπιε μπύρες και καβάλησε ένα jet ski φορώντας ένα μπικίνι κεντημένο κρύσταλλα Swarovski (2638 στον αριθμό) της εταιρίας Charlie by Matthew Zink. Ο Zink, που έχει θητεύσει δίπλα στον Tom Ford, την Carolina Herrera, αλλά και στον κολοσσό που ακούει στο όνομα Victoria's Secret, έστειλε στην Rihanna δύο δημιουργίες του κεντημένες με κρύσταλλα Swarovski, μία μαύρη και μία μπρονζέ, στις αρχές του Δεκέμβρη.

Η badgalriri ανέβασε το δώρο του αμέσως στο Instagram και σε λιγότερο από είκοσι μέρες μετά το τίμησε δεόντως στις παραλίες του Barbados. Τι και αν μερικά κρύσταλλα μπορεί να χάθηκαν μες στη θάλασσα; Σας μοιάζει η Rihanna για κορίτσι που φορά τα ρούχα πλύνε-βάλε;

Διαβάστε επίσης:

Γιατί όλοι «έθαψαν» το πρωτοχρονιάτικο outfit της Rihanna; (φωτό)

Η Rihanna φτιάχνει το ponytail της Cara Delevingne!