«Diana»: το πρώτο παπούτσι που σχεδίασε η Sarah Jessica Parker αποκαλύφθηκε

«Diana»: το πρώτο παπούτσι που σχεδίασε η Sarah Jessica Parker αποκαλύφθηκε

Στις σελίδες του τεύχους Φεβρουαρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Lucky φιγουράρει το πρώτο παπούτσι από τη συλλογή που σχεδίασε η Sarah Jessica Parker.

 

H Sarah Jessica Parker, είτε το θέλει είτε όχι, θα είναι για πάντα στο μυαλό μας η Carrie Bradshaw που ξέρει περί σεξ και σχέσεων και αγαπάει τα παπούτσια. Όταν, λοιπόν, μάθαμε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου πως θα λανσάρει μια σειρά παπουτσιών δεν πέσαμε από τα σύννεφα (σίγουρα πιο ασφαλής επιλογή από το να γράψει ένα βιβλίο με σεξουαλικές συμβουλές αλά Carrie, το οποίο βέβαια πάλι νομίζουμε πως θα ξεπουλούσε).

Η SJP, λοιπόν, αποφάσισε να γίνει από ηθοποιός σχεδιάστρια με τις τιμές της συλλογής της να κυμαίνονται από 110 μέχρι 330 ευρώ και τώρα, λίγο πριν η collection της κυκλοφορήσει επίσημα στα πολυκαταστήματα Nordstrom, ήρθε η ώρα το πρώτο σχέδιο της να αποκαλυφθεί. Πρόκειται για το «Diana», ένα μαύρο Mary Jane παπούτσι που φιλοξενείται στις σελίδες του τεύχους Φεβρουαρίου του περιοδικού Lucky.

2014-1-carrie-bradshaw-shoes.jpeg



Ήδη άρχισε το σούσουρο πως μοιάζει πολύ με τα περιβόητα Mary Janes του Manolo Blahnik από το επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Sex & The City στα γραφεία της Vogue. Tι λέτε;

{youtube}KXSlUAS2MNw{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

To μπικίνι της Rihanna αξίας 720 ευρώ

Edie Campbell: το top model της Vogue για το 2013