Bridal Fashion Week 2014: Βρεθήκαμε στο εντυπωσιακό presentation του οίκου Parthenis

Bridal Fashion Week 2014: Βρεθήκαμε στο εντυπωσιακό presentation του οίκου Parthenis

Και μαγευτήκαμε από τις αιθέριες δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας

Το απόγευμα της Κυριακής, βρεθήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής για την Bridal Expo του 2014, και το Bridal Fahion Week. Στα πλαίσια αυτού, είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε και την υπέροχη, ρομαντική παρουσίαση της συλλογής που σχεδίασε η Ορσαλία Παρθένη για τον οίκο Parthenis.

Πιστή στην αφαιρετική αλλά και θηλυκή αισθητική της ταλαντούχας σχεδιάστριας, η σκηνή είχε μεταμορφωθεί σε κήπο, με τις γλάστρες με τα δέντρα και τα ξύλινα παγκάκια να πρωτοστατούν και να αποτελούν το τέλειο σκηνικό, για τον ρομαντικό χορό των μοντέλων και των δύο αντρών χορευτών, που παρουσίαζαν τις νύφες τους στους παρευρισκόμενους. Δύο κοριτσάκια με λευκά φορέματα ήταν τα παρανυφάκια, που συμμετείχαν στον χορό του πρωτότυπου presentation με τον δικό τους, χαριτωμένο τρόπο. Αγαπήσαμε, ακόμα, την μουσική, αφού ακούσαμε από Dmitri Shostakovich μέχρι Leonard Cohen.

Σχεδιαστικά, είδαμε νυφικά πιστά στην λιτή αισθητική που έχει κάνει τον οίκο Parthenis να ξεχωρίζει, εδώ και δεκαετίες, με ενδιαφέροντα ντραπέ, grecian chic αισθητικής, υπέροχες ασυμμετρίες και διαφορετικούς τρόπους δεσίματος που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ της κάθε νύφης. Με κύριο υλικό το μεταξωτό ζέρσεϊ αλλά και την δαντέλα, και το σατέν, τα λιτά, chic νυφικά της σχεδιάστριας, αλλά και ο μαγευτικός τρόπος παρουσίασής τους συγκίνησαν και τις πιο σκληροπυρηνικές bachelorettes.

Διαβάστε ακόμα:
Υπέροχα νυφικά Kathy Heyndels στην Bridal Fashion Week 2014!