Οι πέντε fashion στιγμές των φετινών Χρυσών Σφαιρών που δεν πρέπει να ξεχάσουμε

Οι πέντε fashion στιγμές των φετινών Χρυσών Σφαιρών που δεν πρέπει να ξεχάσουμε

Όλα όσα πρέπει να θυμάστε από την προχθεσινή απονομή των Golden Globes.

 

Το πρώτο μεγάλο red carpet event της χρονιάς αποτελεί παρελθόν, το κόκκινο χαλί του σκαναρίστηκε για τα καλά και μέχρι τα Oscar, που και πάλι θα ξενυχτίσουμε, αυτές είναι οι πέντε μεγαλύτερες fashion στιγμές της προχθεσινής απονομής που θα μείνουν στη μνήμη μας.

Νομίζουμε πως στη θέση νούμερο 1 είναι η στιγμή που η ξυπόλυτη Emma Thompson φορώντας ένα vintage Lanvin φόρεμα και κρατώντας ένα Martini στο ένα χέρι και τα μαύρα Christian Louboutin της στο άλλο ανέβηκε στη σκηνή και αστειευόμενη (;), λίγο πριν παρουσιάσει τη «Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Σενάριο» δήλωσε «Θέλω να ξέρετε πως αυτό το κόκκινο (για τους πάτους των παπουτσιών της) είναι το αίμα μου».

Ακολουθούν οι εγκυμονούσες Drew Barrymore, Olivie Wilde και Kerry Washington που παρέδωσαν μαθήματα στυλ φορώντας Monique Lhuillier, Gucci και Balenciaga αντίστοιχα, ενώ στην τρίτη θέση αυτής της λίστας θα βάλουμε την Diane Keaton που αναβίωσε φορώντας Ralph Lauren επί σκηνής την Annie Hall και το ανδρόγυνο στυλ της, της ομώνυμης ταινίας του 1977 του Woody Allen.

Στην θέση νούμερο 4 στρογγυλοκάθονται οι Cate Blanchett και Emma Watson. Η μεν πρώτη ως η απόλυτη χθεσινή βασίλισσα που φορώντας Armani Privé κέρδισε το βραβείο «Best Actress in a Motion Picture» και έκανε μια glamorous drama εμφάνιση, ενώ η μεν δεύτερη μικρούλα Emma με το Dior υψηλής ραπτικής που φόρεσε (απλό μπροστά, ιδιαίτερο από πίσω) θα δημιουργήσει νέα τάση τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Τέλος, στην τελευταία θέση αυτής της fashion πεντάδας θα βάλουμε την αδιαμφισβήτητα πιο δυναμικά νεοεισερχόμενη της χρονιάς Lupita Nyong'o. Η Lupita που προσγειώνεται στο ένα περιοδικό μετά το άλλο, ενώ πρωταγωνιστεί και στη νέα Miu Miu καμπάνια, μας έφερε στη μνήμη εικόνες από το Tom Ford της Gwyneth Paltrow στα Oscar δύο χρόνια πριν και έλαμψε στο κόκκινο χαλί με έντονο πορτοκαλί Ralph Lauren.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσές Σφαίρες 2014: Mani mani στο κόκκινο χαλί!

Χρυσές Σφαίρες backstage: Οι πιο αστείες, περίεργες και αποκαλυπτικές στιγμές των stars