Ο Louis Vuitton επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με τις νέες, πανάκριβες τσάντες του

Ο Louis Vuitton επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με τις νέες, πανάκριβες τσάντες του

Ο πολυτελής οίκος κυκλοφόρησε τη νέα ανοιξιάτικη σειρά τσαντών σε τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τα δέκα χιλιάδες ευρώ.

 

Ο οίκος Louis Vuitton έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες πως θα αλλάξει ρότα και θα στραφεί ακόμη περισσότερο στην πολυτέλεια προσφέροντας στους πελάτες του μια σειρά από τσάντες με πολύ καλής ποιότητας δέρμα, έναν λίγο σπάνιο πόρο. Η τιμή τους φυσικά θα ξεπερνά το μέσο ετήσιο μισθό ενός Έλληνα εργαζόμενου (θα κυμαίνονται περίπου από 15 χιλιάδες έως 30 χιλιάδες ευρώ), αλλά οι υπεύθυνοι του οίκου ευελπιστούν πως έτσι θα δουν αύξηση στις πωλήσεις, εξαλείφοντας, όμως, την μεσαία τάξη ως αγοραστικό κοινό του γαλλικού maison.

Έτσι, ο Louis Vuitton πρόσθεσε στην ομάδα του τον σχεδιαστή αξεσουάρ Darren Spaziani, που στο παρελθόν έχει θητεύσει στους Balenciaga και Proenza Schouler, με σκοπό να φέρει την πολυπόθητη exclusivity στο brand, που είχε γίνει πιο μαζικό και έβλεπε τις πωλήσεις του να πέφτουν.

Η νέα, λοιπόν, ανοιξιάτικη συλλογή αποκαλύφθηκε και το μονόγραμμα που έκανε τον οίκο διάσημο απουσιάζει. Πολυτελές δέρμα αλιγάτορα σε διάφορες αποχρώσεις, κρύσταλλα Swarovski και φτερά παγωνιού και φασιανού κυριαρχούν σε μια σειρά από τσάντες, που αναμένεται να γίνουν αντικείμενα λατρείας της ελίτ και σηματοδότες υψηλού κοινωνικού status.

Διαβάστε επίσης:

Η καμπάνια-φινάλε του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton