Η πιο έξυπνη επιλογή για τέλειο shopping στις εκπτώσεις

Η πιο έξυπνη επιλογή για τέλειο shopping στις εκπτώσεις

Θα βρείτε ό,τι ψάχνετε, χωρίς κούραση και πολύ περπάτημα!

Οι εκπτώσεις είναι γεγονός. Εμείς που δουλεύουμε και καθόμαστε ως το απόγευμα στο γραφείο, όπως καταλαβαίνετε, περιμένουμε σαν τρελές το σαββατοκύριακο για να καταφέρουμε να βολτάρουμε στα μαγαζιά. Η κούρασή μας είναι τόσο μεγάλη που μας φαίνεται αδιανόητο να βολτάρουμε σε όλη την Ερμού, το Κολωνάκι και την Ομόνοια για να βρούμε την... τέλεια προσφορά!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο η πιο έξυπνη επιλογή μας για τέλειο και άνετο shopping είναι το Athensheart. Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, μπορούμε να βρούμε ό,τι λαχταράει η καρδούλα μας! Οι εκπτώσεις στο Athensheart φτάνουν έως το -50%. Επιπλέον, σε επιλεγμένα είδη μπορεί να αγγίξει μέχρι και το -70%. Εκτός όμως από μοναδικές προσφορές μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, να κάνετε πατινάζ στον πάγο, να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα, καθώς και να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν στην παιδική γωνιά του Αthensheart και στον παιδότοπο Volta Fun Town.

ktk

Εμείς αυτό το σαββατοκύριακο θα είμαστε εκεί. Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 ως τις 20:00. We love sales, we love Athens Heart Mall!