Αγαπημένο μου blue jean! Οι 10 πιο εντυπωσιακοί τρόποι να το φορέσεις τον χειμώνα

Αγαπημένο μου blue jean! Οι 10 πιο εντυπωσιακοί τρόποι να το φορέσεις τον χειμώνα

Από τους ανθρακωρύχους της Αμερικής, στα διασημότερα ντεφιλέ και από εκεί κατευθείαν στην ντουλάπα μας. Το αγαπημένο μας ύφασμα, που σημάδεψε γενιές και γενιές, το λατρεμένο μας jean παραμένει φετίχ της γυναικείας και αντρικής ντουλάπας και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό....

Όσο πρόχειρο κι αν δείχνει, με το κατάλληλο stylng μπορεί να δημιουργήσει ένα κομψό, μοντέρνο και sexy look και επιπλέον αν διαλέξεις το σωστό κόψιμο αποκλείεται να μην ταιριάζει στο σώμα σου.

Έτσι, χωρίς αμφιβολία και αυτόν τον χειμώνα, το jean πρωταγωνιστεί στις αγορές και στις καθημερινές μας επιλογές.

Φέτος, όμως, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, το βλέπουμε στην πιο επίσημη εκδοχή του. Ναι, ο συνδυασμός του με all star, σκαρπίνια, και flat ankle boots παραμένει δυνατή τάση, αλλά το jean μαζί με τις γόβες μας είναι η τάση της μόδας που κάνει τη διαφορά.

Φόρεσέ το το βράδυ. Συνδύασε το με τα πιο εντυπωσιακά high heels της ντουλάπας σου, με clutch bag και ένα γούνινο jacket. Στο γραφείο φόρεσε ένα στενό σακάκι και τις κλασικές μαύρες ή μπεζ γόβες σου.

Η επιτυχία σε ένα jean look είναι το κατάλληλο σχέδιο και ύφασμα! Για φέτος απέφυγε τα ελαστικά και προτίμησε το πιο βαριά υφάσματα... Μην αγοράσεις το νούμερό σου, αλλά ένα νούμερο μεγαλύτερο καθώς το baggy ή αλλιώς το boyfriends look είναι πολύ κομψό.

Όσο για την απόχρωση του σωστού μπλε δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα... Από τα πιο ανοιχτά μέχρι το πολύ σκούρο είνα μόδα...

Δες τα πιο πετυχημένα jean looks που είδαμε φέτος και θέλουμε να τα αντιγράψουμε τώρα!

Διάβασε ακόμη:

Η Pre-Fall συλλογή του Helmut Lang για το 2014