Pandora Valentine’s: Φέτος, του Αγίου Βαλεντίνου, δημιουργούμε το δικό μας μήνυμα αγάπης

Pandora Valentine’s: Φέτος, του Αγίου Βαλεντίνου, δημιουργούμε το δικό μας μήνυμα αγάπης

Η νέα συλλογή του brand, ειδικά για τη ρομαντική γιορτή, είναι πιο προσωπική από ποτέ!

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και η Pandora είναι έτοιμη να την υποδεχτεί με αγάπη, ρομαντισμό, νοσταλγία αλλά και προσιτή πολυτέλεια, με την νέα της συλλογή Valentine's. Η Valentine's 2014 Collection της PANDORA μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να συνδυάσουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης, για να το κάνουμε δώρο στα πρόσωπα που αγαπάμε!

Το εκλεπτυσμένο, ασημένιο βραχιόλι της PANDORA γίνεται ο καμβάς για να ξεκινήσουμε, με μοντέρνα διάθεση, να δημιουργούμε το δικό μας κόσμημα με τα νέα valentine's charms όπως αυτά σε σχήμα καρδιάς με λαμπερές πέτρες cubic zirconia, που αναδεικνύει την απόλυτη κομψότητα σε κάθε γυναίκα, και γίνεται διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο.

Η νέα σειρά Pandora, έχει σχεδιαστεί για να στείλετε το δικό σας μήνυμα αγάπης με πλεγμένα δαχτυλίδια Pavé που κοσμούνται από 72 πέτρες cubic zirconia και συμβολίζουν την αγάπη που μοιράζεστε ένας για τον άλλο, αλλά και τα υπόλοιπα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια της σειράς, διακοσμημένα με όμορφες ρομαντικές καρδιές.

Aφιερωμένη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η συλλογή αποτελείται από ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες εμπνευσμένα από την αγάπη, τον έρωτα, το ρομαντισμό και τις σχέσεις, ενώ υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά τη δέσμευση της Pandora για κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

Για να δείτε την Valentine's αλλά και άλλες συλλογές των κοσμημάτων Pandora, μπείτε στο site του brand, αλλά και στην online μπουτίκ για να αποκτήσετε τις μοναδικές δημιουργίες.

Like us on Facebook! www.facebook.com/PandoraGreece