Το νέο αίμα του modeling

Το νέο αίμα του modeling

H γαλλική Vogue στο τεύχος που κυκλοφορεί παρουσιάζει μερικά από τα πιο hot, φρέσκα πρόσωπα του modeling αυτή τη στιγμή.

 

Tο τεύχος της γαλλικής Vogue που κυκλοφορεί με την εικοσιδιάχρονη Αμερικανίδα Emily DiDonato στο εξώφυλλο είναι αφιερωμένο στα νέα πρόσωπα του modeling. Ξεφυλλίζοντάς το, λοιπόν, πέσαμε πάνω στο editorial «New Faces».

Δώδεκα κορίτσια, οι Georgia May Jagger, Charlotte, Sabrina Ioffreda, Estella Brons, Misha Hart, Malaika Firth, Kid, Ola Rudnicka, Sam Rollinson, Holly May Saker, Riley Montana και Kemp Muhl πόζαραν στο φακό του Mikael Jansson φορώντας μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες των Saint Laurent by Hedi Slimane, Louis Vuitton, Roberto Cavalli και Prada μεταξύ άλλων υπό τις στυλιστικές οδηγίες της Katie Grand.

Και αν απορείτε (όπως και εμείς) με τη συμμετοχή της κόρης του Mick Jagger στο cast αυτής της φωτογράφησης η Emmanuelle Alt δίνει την απάντηση στο editor's letter αυτού του τεύχους Φεβρουαρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι αφιερωμένο σε νέα κορίτσια που έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν γνωστές και να καθιερωθούν και σε νέα, φρέσκα πρόσωπα που η γαλλική Vogue στηρίζει.

Δώδεκα ασπρόμαυρες φωτογραφίες, λοιπόν, με πρωταγωνίστριες εκείνες που θα διαπρέψουν στα fashion week του επόμενου μήνα (η Νέα Υόρκη ανοίγει την αυλαία την ερχόμενη Πέμπτη).

Διαβάστε επίσης:

Net A Porter, St Martins, μοντέλα και σχεδιαστές: αυτοί καθορίζουν τη βρετανική μόδα

7+1 haute couture νυφικά για την ερχόμενη σεζόν