H σέξι νοικοκυρά του Agent Provocateur

H σέξι νοικοκυρά του Agent Provocateur

H διάσημη εταιρία εσωρούχων δίνει με την ανοιξιάτικη καμπάνια της ζωή στις ανδρικές φαντασιώσεις.

Μετά τις Karen Elson, Kate Moss και Daria Werbowy η δεκαοκτάχρονη Hailey Clauson είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων Agent Provocateur και πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια φωτογραφημένη από τον Miles Aldridge.

Για αυτή τη σεζόν τα σέξι εσώρουχα της Agent Provocateur τρύπωσαν στην κουζίνα ενός ρετρό αμερικάνικου νοικοκυριού και η Hailey κλήθηκε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της «τέλειας» συζύγου, εκείνης που είναι κυρία στο δρόμο και μια αγριόγατα στην κρεβατοκάμαρα. Η Stepford Wife του Agent Provocateur, η υπάκουη και υποχωρητική νοικοκυρά, δίνει ζωή στις ανδρικές φαντασιώσεις και μας θυμίζει τις αμερικανικές ταινίες όπου ένας έφηβος μαθητής μπαίνει στο σπίτι ενός φίλου του για να βρει τη μητέρα εκείνου να φορά μόνο σέξι εσώρουχα στην κουζίνα.

Αυτές οι εικόνες από την πρώιμη εφηβεία ήταν η έμπνευση για την καμπάνια και το αποτέλεσμα έχει μια ειρωνική διάθεση και αντικατοπτρίζει έναν διαστρεβλωμένο, φανταστικό κόσμο ενός προαστιακού νοικοκυριού, όπου νοικοκυρές φορούν μεταξωτό σατέν και δαντέλες για να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης:

Dior & J. Lawrence: αυτή η αγάπη πόσο θα κρατήσει;

Προβλήματα στον κόσμο της Victoria's Secret