Karlie Kloss: ένα supermodel που δεν πηγαίνει πια σε castings

Karlie Kloss: ένα supermodel που δεν πηγαίνει πια σε castings

Οι σχεδιαστές που θέλουν να συνεργαστούν με την Karlie Kloss πλέον πρέπει να της το ζητήσουν.

 

Οι ημέρες των μοντέλων λίγο πριν τα fashion weeks αποτελούν ρουτίνα. Πηγαίνουν στα castings των σχεδιαστών μαζί με τα book τους (ντοσιέ με τις καλύτερες φωτογραφίες από τις δουλειές τους) και εκεί τα διαλέγουν ή τα απορρίπτουν για τα shows (όσο σκληρό και αν ακούγεται σαν διαδικασία, όλοι περνούν οντισιόν στη ζωή τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο).

Αυτό ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα, όχι όμως για όλα. Υπάρχουν και εκείνες που πλέον έχουν καθιερωθεί, έχουν μπει στην κατηγορία των supermodels, των μοντέλων εκείνων που είναι celebrities και απολαμβάνουν την αίγλη της δόξας τους. Εκείνες δεν πηγαίνουν στα castings. Οι σχεδιαστές που θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους πρέπει να τις ζητήσουν από το πρακτορείο που τις αντιπροσωπεύει, να έχουν καλές σχέσεις μαζί τους και να πληρώσουν το κάτι παραπάνω για να τις συμπεριλάβουν στο runway cast τους.

Σε αυτήν την κατηγορία πλέον, λοιπόν, ανήκει και η πανύψηλη Αμερικανίδα Karlie Kloss. Μια εβδομάδα ακριβώς πριν το νεοϋορκέζικο fashion week και ενώ όλα τα πρακτορεία έχουν κυκλοφορήσει τις καρτέλες με τα μοντέλα που διαθέτουν, εκείνη της Karlie έχει την χαρακτηριστική σημείωση «by special arrangement».

Παράξενο; Καθόλου, αν σκεφτούμε την καριέρα της Karlie μέχρι τώρα στη μόδα και προσθέσουμε σε αυτήν τόσο την πορεία της στο Mtv όσο και το γεγονός πως είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret. Για να δούμε τελικά, ποιοι σχεδιαστές θα θελήσουν να πληρώσουν παραπάνω για να έχουν μια celebrity supermodel στην πασαρέλα τους;

Διαβάστε επίσης:

Το νέο αίμα του modeling