Alessandra Ambrosio & David Beckham: οι γυμνές φωτογραφήσεις αυτής της εβδομάδας

Alessandra Ambrosio & David Beckham: οι γυμνές φωτογραφήσεις αυτής της εβδομάδας

Ο David Beckham ξαναγδύθηκε για να φωτογραφηθεί για τα H&M και η Alessandra Ambrosio πόζαρε χωρίς ρούχα για το περιοδικό LOVE.

Από τη μια είμαστε συνηθισμένοι η Katie Grand να διαλέγει σέξι κορίτσια και να τους δίνει μια high fashion φωτογραφική προσέγγιση στα τεύχη του βρετανικού περιοδικού Love και από την άλλη έχουμε δει αρκετές φορές την Alessandra Ambrosio να ποζάρει με εσώρουχα σε κάπως cliché φωτογραφίσεις για τη Victoria's Secret αφήνοντάς μας με το στόμα ανοικτό με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Έτσι, λοιπόν, ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε την Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra να μεταμορφώνεται σε gothic ιέρεια στις σελίδες του Love που μόλις κυκλοφόρησε. Ανάμεσα στις φωτογραφίες του editorial με πρωταγωνίστρια την Ambrosio ξεχωρίζει εκείνη με φόντο την παραλία του Miami, όπου η τριανταδιάχρονη μητέρα και μοντέλο πόζαρε ημίγυμνη, αλλά διαφορετική από όπως την έχουμε συνηθίσει. Με τα μαλλιά της βαμμένα μαύρα, τα φρύδια της bleached, minimal μακιγιάζ και χωρίς κάποιο εντυπωσιακό Victoria's Secret σουτιέν η Alessandra βγήκε από τη ζώνη άνεσής της και κατάφερε να μας κερδίσει με τη φυσική ομορφιά της.

Alessandra-main 2810838a

Όμως, η φωτογραφία της Ambrosio δεν είναι το μόνο γυμνό αυτής της εβδομάδας. O David Beckham ξαναγδύθηκε και πόζαρε με εσώρουχα για τη σειρά Bodywear που σχεδιάζει για τα H&M. Το κοινό ψήφισε και την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Super Bowl προβλήθηκε η #uncovered έκδοση του διαφημιστικού. Και αν η είδηση «ο David Beckham γυμνός» μοιάζει να έρχεται από την περσινή χρονιά, ποτέ δεν είναι αρκετή μια φορά για να απολαύσετε τον πιο διάσημο metrosexual χωρίς ρούχα.

{youtube}nYnWGPDF9kI{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Inside Chanel: όσα δεν γνωρίζετε για τον γαλλικό οίκο και την Coco