Naomi Campbell: ο «νταής» του modeling κατηγορείται για bullying

Naomi Campbell: ο «νταής» του modeling κατηγορείται για bullying

Ένα μοντέλο που συμμετείχε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων «The Face» κατηγορεί την Naomi για άσχημη συμπεριφορά που την οδήγησε στον ψυχολόγο.

 

Το supermodel Naomi Campbell έχει πολλές φορές κατηγορηθεί στο παρελθόν για άσχημη συμπεριφορά στους συνεργάτες της. Με τα προβλήματα της, λοιπόν, διαχείρισης θυμού να είναι γνωστά και ατάκες της όπως «Δεν θέλω να είμαι φίλος με τα κορίτσια που μανατζάρω» να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου (ειδικά μέσω Tumblr) δεν μας έκανε εντύπωση που κατηγορείται για bullying από μια συμμετέχων στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων «The Face».

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή το «The Face», που αν δεν το έχετε δει αξίζει να παρακολουθήσετε, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Αμερική. Σε αυτή, λοιπόν, τη δεύτερη σεζόν του συμμετέχει και η Kira Dikhtyar, μια διαγωνιζόμενη wannabe μοντέλο από τη Ρωσία που στο παιχνίδι μπήκε στην ομάδα της Naomi (το concept του «The Face» εν ολίγοις είναι ομάδες μοντέλων με coach ένα top model να συναγωνίζονται για το ποια θα βγει νικήτρια. Κάτι σαν το «Τhe Voice» αλλά με μοντέλα).

Φαίνεται, όμως, πως οι δυο τους, Naomi και Kira, δεν τα πήγαν και πολύ καλά. Η Kira χαρακτηριστικά δήλωσε «Η Naomi μισεί τους Ρώσους. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστείς μαζί της. Έβγαλε όλη την (αρνητική) ενέργειά της πάνω μου. Όταν τα γυρίσματα τελείωσαν, με έστειλαν σε γιατρούς. Ακόμα δεν έχω αναρρώνει. Το δίκτυο εξακολουθεί να πληρώνει τον ψυχίατρο μου». Από την άλλη εκπρόσωπος της Naomi απάντησε «Λυπούμαστε που η Kira δεν είναι καλά και ελπίζουμε να βρει τη βοήθεια που προφανώς χρειάζεται. Οι ισχυρισμοί της είναι παράλογοι». Που βρίσκεται η αλήθεια; Μάλλον κάπου στη μέση, με την Kira πολύ ευάλωτη για να αντέξει την εκρηκτική συμπεριφορά της πάλαι ποτέ γαζέλας της πασαρέλας.

Διαβάστε επίσης:

Alessandra Ambrosio & David Beckham: οι γυμνές φωτογραφήσεις αυτής της εβδομάδας