Είναι έτοιμη η Αμερική να αγκαλιάσει το γυμνό της Miley;

Είναι έτοιμη η Αμερική να αγκαλιάσει το γυμνό της Miley;

Με ακόμη περισσότερες φωτογραφίες της Miley Cyrus topless να κυκλοφορούν είναι πλέον επίσημο πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει αγαπήσει για τα καλά την γυμνή της πλευρά.

 

Πρώτα ήρθε η ημίγυμνη φωτογράφηση της Lady Gaga στο περιοδικό Candy και την προηγούμενη εβδομάδα οι ημίγυμνες φωτογραφήσεις της Miley Cyrus για τα περιοδικά W και για τη γερμανική Vogue.

Η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball» στο W πόζαρε στο φακό των Mert & Marcus topless, ενώ ημίγυμνη φωτογραφήθηκε για τη γερμανική Vogue από τον Mario Testino σε ένα concept φόρο τιμής στο πάλαι ποτέ sex symbol Marilyn Monroe. Σε αυτές τις φωτογραφήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ των γυμνών εικόνων της Miley στα περιοδικά αυτό το μήνα πρέπει να προσθέσουμε και εκείνη με την υπογραφή του David Sims για το περιοδικό Love που κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου.

Η Miley, λοιπόν, έχει συμφιλιωθεί πλήρως και έχει αγκαλιάσει την ημίγυμνη topless πλευρά της. Είναι, όμως η Αμερική έτοιμη για ημίγυμνα icons και τελικά η νέα γενιά Αμερικανών celebrities θα ακολουθήσει το παράδειγμα Gaga και Cyrus; Απαντήσεις στα παραπάνω δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να δώσουμε με βεβαιότητα, ένα όμως είναι σίγουρο: σύντομα θα ακούσουμε νέα που θα αφορούν την Miley και τον λάτρη του γυμνού Terry Richardson.

Διαβάστε επίσης:

Alessandra Ambrosio & David Beckham: οι γυμνές φωτογραφήσεις αυτής της εβδομάδας