Αποτυχημένο marketing: Διαφήμιση τσάντας Valentino στην κηδεία του Hoffman!

Αποτυχημένο marketing: Διαφήμιση τσάντας Valentino στην κηδεία του Hoffman!

Πού έχουμε καταντήσει;

Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε. Οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις. Καμιά φορά όμως, τα λάθη που γίνονται είναι πέραν του επιτρεπόμενου τραγικά.

Την κηδεία του Philip Seymour Hoffman βρήκε να διαφημίσει το τελευταίο μοντέλο τσάντας του γνωστού οίκου Valentino ένα στέλεχος του marketing του οίκου. Παίρνοντας τη φωτογραφία της άτυχης Amy Adams από τους paparazzi- η οποία έτυχε να κρατά την εν λόγω τσάντα την οποία είχε λάβει από την εταιρεία σαν δώρο καιρό πριν- ο marketίστας έγραφε: 'Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε πως η Amy Adams κρατά με στυλ το τελευταίο μοντέλο της τσάντας Valentino Garavany Rockstud Duble bag. Από τη συλλογή Spring/Summer 2014 που κυκλοφορεί 6 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη'.

a 3x-vertical

Σάλος ξέσπασε φυσικά στο internet, καθώς όσοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις της κηδείας του Hoffman, κατάλαβαν αμέσως από που ήταν η φωτογραφία της Adams. Η οποία να σημειωθεί, ήταν και κλαμμένη.

Ο οίκος απολογήθηκε λέγοντας πως ο υπάλληλος δεν γνώριζε το γεγονός και δεν είχε καταλάβει πως η φωτογραφία είχε τραβηχτεί εκείνη τη στιγμή. Ο εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού, επίσης έξαλλος θεώρησε πολύ εξευτελιστικό να γραφτεί κάτι τέτοιο σε δελτίο τύπου που διανεμήθηκε σε όλα τα μέσα, εκθέτοντας την, χωρίς η ίδια να έχει την παραμικρή ιδέα.

Διαβάστε ακόμη:

Η κηδεία του Philip Seymour Hoffman.Συντετριμμένα τα παιδιά του αλλά και οι συνάδελφοί του

Το παρελθόν των υποψηφίων για Όσκαρ