Τα πιο κομψά τακούνια της σεζόν! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Τα πιο κομψά τακούνια της σεζόν! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Τετράγωνο, στιλέτο ή από plexiglass η φαντασία των σχεδιαστών οργίασε και αυτόν τον χειμώνα

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Τάση του φετινού χειμώνα στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Πέδιλα με τετράγωνα τακούνια.. ψηλά, χαμηλά και συνήθως αρκετά χοντρά στο πλάτος. Βοηθούν να ισορροπήσουμε ευκολότερα ενώ προσδίδουν άνεση και κομψότητα μαζί. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και κάνουν έξυπνο match με αέρινα φορέματα, σορτς, floral φούστες και πολύχρωμα τουνίκ.

MID HEEL
Η μόνη κατηγορία όπου το τακούνι κατεβάζει κεφάλι και γίνεται πιο σεμνό. Τα «mid-heels», που περιλαμβάνουν και τα «παπούτσια αστραγάλου» (ankle straps), ταιριάζουν με όλα τα σχέδια παντελονιών, με μίνι φορέματα και στενές φούστες. Είναι κομψά και πολύ χαριτωμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τα σέξι ψηλά τακούνια!


ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ
Η πιο κλασική και διαχρονική επιλογή. Γόβες στιλέτο από 10 πόντους για φέτος το χειμώνα είναι οι νέες προτάσεις των σχεδιαστών που έχουν βάλει σκοπό να αποτελειώσουν τα ταλαιπωρημένα πόδια. Ο μύθος θέλει τις γυναίκες να γίνονται αυτόματα πιο ερωτικές, ακόμα και να ενισχύουν τον οργασμό τους! Γόβα στιλέτο με φορέματα και καυτά σορτς για ύποπτες βραδινές εμφανίσεις.


ΦΙΑΠΑ
Η φιάπα, η ενίσχυση δηλαδή της πλατφόρμας στη σόλα του παπουτσιού κυκλοφορεί σε plexiglass και πλαστικό ενώ συνδυάζεται υπέροχα με βραδινό φόρεμα και ολόσωμη φόρμα.

ΕXTREME
Εδώ οι σχεδιαστές βάζουν τη φαντασία τους να οργιάζει! Τακούνια από περίεργα υλικά, σε εκκεντρικά σχέδια και χρώματα, μπορεί να μη προσφέρουν την πιο ευκολοφόρετη και πρακτική λύση, ωστόσο δίνουν ακραίες προτάσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Extreme τακούνια για τις τολμηρές, συνδυασμένα πάντα με ένα πιο διακριτικό outfit.

PLEXIGLASS
Το plexiglass μετατρέπεται σε βασικό υλικό της φετινής σεζόν. Σε τακούνια, σε φιάπες ή σε λιγότερο «χτυπητές» λεπτομέρειες... δίνει το στοιχείο της διαφάνειας, κάνει το πέδιλο ακόμα πιο σέξι και δημιουργεί την απαιτούμενη ψευδαίσθηση του ύψους. Κύρια τάση στα παπούτσια του οίκου Prada, συνοδεύεται από κρύσταλλα και γίνεται très chic.

Διαβάστε ακόμη:

Τζιν, παλτό, πλεκτά... μόνο XL! Φορέστε σωστά την oversize τάση της σεζόν