H Lara Stone επιστρέφει και η Gisele ποζάρει για το Porter

H Lara Stone επιστρέφει και η Gisele ποζάρει για το Porter

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Porter πρωταγωνιστεί το supermodel Gisele Bündchen, ενώ στο τεύχος Μαρτίου της γαλλικής Vogue συναντάμε ένα άλλο supermodel, τη Lara Stone.

 

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού της ομάδας του Net-A-Porter αποτελεί γεγονός και κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα. Αφιερωμένο στην δημιουργικότητα σπουδαίων γυναικών το Porter δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με πιο δυναμικό τρόπο από το να διαλέξει ένα supermodel για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό. Ο λόγος φυσικά για την Βραζιλιάνα καλλονή Gisele Bündchen που πόζαρε στο φακό των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin με το αποτέλεσμα να είναι αποστομωτικό.

Η Gisele όμως δεν είναι το μόνο supermodel που θα μας απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Η παρισινή Vogue Μαρτίου επέλεξε την bombshell Lara Stone για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το νέο της τεύχος αφιερωμένο στις femme fatale. Πριν καλά καλά κλείσει χρόνος από τη γέννηση τους γιου της η Lara επέστρεψε ανανεωμένη και πόζαρε στο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott για αυτό το ένατο κατά σειρά εξώφυλλό της για τη γαλλική έκδοση της Βίβλου της μόδας που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Είναι έτοιμη η Αμερική να αγκαλιάσει το γυμνό της Miley;

Πώς περπατούν τα supermodel;