To πρώτο selfie σε πασαρέλα είναι γεγονός

To πρώτο selfie σε πασαρέλα είναι γεγονός

Η Cara Delevingne είναι η βασίλισσα των selfie στο χώρο του modeling.

 

To λονδρέζικο fashion week που σήμερα έδωσε τη σκυτάλη στο Μιλάνο δεν θα το θυμόμαστε μόνο για το show της Mary Katrantzou που τελείωσε υπό τους ήχους της Μαρινέλας, ούτε για τις εξαίσιες συλλογές των Burberry Prorsum και Christopher Kane μεταξύ άλλων, ούτε ακόμη για την Kendall Jenner που κάθισε δίπλα στην Anna Wintour και περπάτησε στο show του Giles. Το πιο αξιομνημόνευτο γεγονός αφορά το Instagram και την Cara Delevingne.

H Cara περπάτησε και αυτή στο show του Giles και τράβηξε τον εαυτό της βίντεο την ώρα που όργωνε την πασαρέλα το οποίο μοιράστηκε αμέσως με τους 4,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Σιγά το νέο; Σίγουρα όχι, αν αναλογιστούμε τη δύναμη των social media και τις φήμες που θέλουν την Cara να κερδίζει θέσεις σε καμπάνιες έναντι άλλων μοντέλων λόγω της πολύ δυνατής της παρουσίας σε Facebook, Instagram και twitter. Οι εποχές έχουν αλλάξει και τα supermodels του τώρα δεν χρειάζεται να έχουν μόνο το attitude, τις αναλογίες και το ταλέντο των ιερειών των nineties Cindy, Christy, Naomi και Linda, αλλά και πολλούς followers στα social media.