Μια καμηλοπάρδαλη στη νέα Louis Vuitton καμπάνια

Μια καμηλοπάρδαλη στη νέα Louis Vuitton καμπάνια

Αποκαλύφθηκε η νέα ανοιξιάτικη καμπάνια «Spirit of Travel» καμπάνια του γαλλικού maison Louis Vuitton με πρωταγωνιστές άγρια ζώα.

 

Όταν ο Louis Vuitton καταπιάνεται με τις καμπάνιες του που αφορούν τους ταξιδιώτες, όπως εκείνη με την Arizona Muse που πετά πάνω από το Λούβρο για να προσγειωθεί στη Βενετία, εξαντλεί όλη του την έμπνευση.

Σήμερα, λοιπόν, κυκλοφόρησαν οι πρώτες τρεις φωτογραφίες από τη νέα «Spirit of Travel» καμπάνια του γαλλικού οίκου και παρόλο που πρωταγωνιστούν οι Karen Elson και Edie Campbell, μια καμηλοπάρδαλη είναι εκείνη που κλέβει την παράσταση (αναμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες με την Edie Campell να ιππεύει μια ζέβρα ανάμεσά τους).

Τα δυο μοντέλα ταξίδεψαν μέχρι τη Νότια Αφρική και πόζαραν στο φακό του Peter Lindbergh φορώντας ανοιξιάτικες και resort Louis Vuitton δημιουργίες υπό τις στυλιστικές οδηγίες της Carine Roitfeld. Φυσικά οι Louis Vuitton τσάντες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την καμπάνια με τις Speedy, Keepall και Neverfull μαζί με δύο νέα σχέδια από την monogram συλλογή να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Louis Vuitton επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με τις νέες, πανάκριβες τσάντες του

Η καμπάνια-φινάλε του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton