Prada Fall 2014: Μία διαφορετική οπτική πάνω στο lady chic #MFW

Prada Fall 2014: Μία διαφορετική οπτική πάνω στο lady chic #MFW

Χρώμα, αυστηρές γραμμές και έντονο θεατρικό στοιχείο

Miuccia Prada, η Ιταλίδα σχεδιάστρια δεν διστάζει να τολμήσει και να παίξει με τις τάσεις, να θεσπίσει νέες να μιξάρει θεατρικούς χαρακτήρες και εποχές. Ο οίκος δεν παύει να διαφοροποιείται τόσο χρωματικά όσο και σε ό, τι έχει να κάνει με υλικά ή τα γραφικά του. Κάπως έτσι και η συλλογή του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας του 2014 μας προτείνει πολυτελή υλικά και όγκους που μοιάζουν να έχουν ξεπροβάλει από κοστούμια ταινιών του '70.

Η γούνα σχεδόν σε κάθε σύνολο, έχει την τιμητική της, περιβαλλόμενη από τις παοχρώσεις του μαύρου, του μωβ, του κόκκινου και πορτοκαλί με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες. Κλασικά κομμάτια που όμως η μοντέρνα γυναίκα θα λατρέψει- όπως κι εμείς- με την πρώτη ματιά, παίζουν με την ArtDeco αισθητική, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Λατρέψαμε τα υπερμεγέθη παλτό και τις διαφάνειες που συνδυασμένες με T-bar παπούτσια και μπότες, έμοιαζαν να μπλέκουν ηρωίδες του Fassbinder με του Almodóvar.

Στην πασαρέλα το χρονοντούλαπο ένωσε στυλ από το 1920 μέχρι και το 1980,αποδεικνύοντας ότι η Miuccia μπορεί να τολμήσει να δέσει και τα πιο αταίριαστα.

Διαβάστε ακόμη:

Μια καμηλοπάρδαλη στη νέα Louis Vuitton καμπάνια

Η τουρκική Vogue εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα