Petite-malle: η νέα τσάντα του Louis Vuitton που θα γίνει αντικείμενο λατρείας

Petite-malle: η νέα τσάντα του Louis Vuitton που θα γίνει αντικείμενο λατρείας

Το παρισινό fashion week έριξε αυλαία χθες με τον Louis Vuitton να εντυπωσιάζει με τις νέες δημιουργίες του και ειδικά με τις τσάντες του, που τον έκαναν διάσημο.

Το πιο πολυαναμενόμενο show σε αυτή την παρισινή εβδομάδα μόδας ήταν αυτό του Louis Vuitton, το πρώτο μετά την αποχώρηση του Marc Jacobs και την διαδοχή του από τον Nicolas Ghesquière στα ηνία του γαλλικού maison.

Ο Nicolas αναμένεται να οδηγήσει τον Louis Vuitton σε νέα μονοπάτια και ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει την αλλαγή αυτή, παρά από το να λανσάρει μια νέα συλλογή από τσάντες, το αξεσουάρ φετίχ των γυναικών, σήμα κατατεθέν του οίκου. Οι νέες, λοιπόν, τσάντες του Vuitton για τον επόμενο χειμώνα πρόκειται να γίνουν must-have και από αυτές ξεχωρίζει η petite-malle. Ένα μίνι σεντούκι με αποσπώμενο λουρί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν boxy clutch bag και παρουσιάστηκε σε δύο εκδοχές: η μία με το κλασικό LV μονόγραμμα και η άλλη με δερμάτινα καλύμματα που μπορούν να αφαιρεθούν αποκαλύπτοντας «μπαουλάκια» σε χρυσό και ασημί.

Όσον αφορά στην τιμή τους, αυτή δεν είναι διαθέσιμη παρά μόνο μετά από απαίτηση που σημαίνει πως σίγουρα οι τσάντες αυτές δεν θα είναι προσιτές σε κοινά πορτοφόλια. Πάντως, ήδη η Natalia Vodianova στην παρουσίαση της Louis Vuitton συλλογής εντοπίστηκε να κρατά την νέα petite-malle σε πορτοκαλί απόχρωση (αυτά είναι μερικά από τα προνόμια του να είσαι η σύντροφος του γιου του Bernard Arnault, ιδιοκτήτη του κολοσσού LVMH).

1

Διαβάστε επίσης:

Το μπακάλικο του οίκου Chanel

H Anna Wintour στη δεύτερη σειρά fashion show