Rihanna: η hot celeb του παρισινού fashion week

Rihanna: η hot celeb του παρισινού fashion week

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ήταν η celebrity που παρευρέθηκε σε όλα τα μεγάλα show στο Παρίσι στο πλαίσιο της τελευταίας εβδομάδας μόδας.

 

Μια εβδομάδα μετά το τέλος της παριζιάνικης εβδομάδας μόδας και κοιτώντας τις φωτογραφίες από τις συλλογές και τους ανθρώπους που έκατσαν στις πρώτες σειρές και παρακολούθησαν τα shows δεν μπορέσαμε παρά να ξεχωρίσουμε μια περσόνα.

Πέρα, λοιπόν, από τους δημοσιογράφους, τους editors και τους bloggers που παρακολουθούν τα shows ανελλιπώς η Rihanna, που κοσμεί το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue που κυκλοφορεί, ήταν εκείνη η celeb που παρευρέθηκε σε όλα τα ντεφιλέ των μεγάλων οίκων, φωτογραφήθηκε μαζί με τις φίλες της μοντέλα Joan Smalls και Cara Delevingne, το διασκέδασε (θυμηθείτε την να κάνει βόλτες μέσα σε ένα καρότσι στο σουπερμάρκετ που στήθηκε για λογαριασμό του maison Chanel) και πόζαρε με όλους τους σχεδιαστές σαν παλιοί καλοί φίλοι.

Dior, Balmain, Givenchy και Chanel ήταν μόνο μερικά από τα shows που παρακολούθησε η Riri στο Παρίσι κάνοντας εμφανίσεις ασυνήθιστες, προκλητικές, εντυπωσιακές χάρη στον στυλίστα της Mel Ottenberg. Απολαύστε τες.

Διαβάστε επίσης:

Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι